Image 1
Image 2
Bezele
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Bezele
Bezele

Acesta este un desert la care cantitatea de materie prima nu conteaza, doar proportia in care se foloseste.

Ingrediente:

Componentele de baza sunt albusul de ou si zaharul. La fiecare de albus este nevoie de 50 g de zahar. Mai este necesara (foarte) putina sare, 2-3 picaturi de otet sau zeama de lamaie. Se pot folosi coloranti alimentari, respectiv esente de fructe, vanilie, sau migdale.

Mod de preparare:

Albusul se bate cu mixerul la turatie medie, se adauga celelalte componente si cu mixerul pe turatie mare se bate spuma tare. Pe o tava captusita cu hartie de copt, cu ajutorul unei lingurite, sau cu saculetul de ornat se pot crea cele mai diverse forme. Se aseaza in cuptorul preincalzit si se coace circa 45 minute la 120 grade C. Dupa ce se stinge focul, mai lasam cateva minute bezelele la cuptor, cu usa cuptorului intredeschisa.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS RETETE MEXICANE

Mâncare de fasole cu chili

Ești în pană de idei și vrei să încerci ceva savuros? Chili con carne, rețetă mexicană cu carne de vită tocată, fasole roșie și mirodenii. Este un preparat foarte popular în bucătăria mexicană, picant, plin de gust și cu ingrediente accesibile oricui. Acest preparat devine popular în secolul XIX, în San Antonio (Texas), datorită vânzătorilor ambulanți de origine mexicană. Cum se face rețeta de mâncare mexicană chili con carne.