Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Arnold Anzik 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Prinzinger Zsoka 08.03 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Eugeniu Avram, titlul emisiunii: Instituţia prefectului la oră de bilanţ 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Arnold Anzik 09.36 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Despre icoane 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Gheorghe Mihalca, titlul emisiunii: Subvenţiile restante din 2015 şi cele din 2016 11.18 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Panea, Horea Anderco şi Ciprian Ardelean, titlul emisiunii: Câte primării din judeţ va câştiga PNL, dar PSD? 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Lidia Tămaş, titlul emisiunii: Ne scapă vaccinarea de gripă? 14.15 Teleshopping 14.34 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitaţi Ciprian Crăciun şi Adriana Dângă, titlul emisiunii: Vor tinerii să înveţe o meserie în şcolile profesionale? 15.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat Elene Popa Bilţ 16.23 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Bogdan Georgescu - raport la 3.650 de zile 17.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia, titlul emisiunii: Istoria recentă a României, studiată opţional la liceu 18.30Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.