Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Simona Niste ‐ Prima Gym 07.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Agricultură performantă în Pişcolt 08.27 Spiriduş Ghiduş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Despre valorile familiei tradiţionale 11.28 Credinţă şi unitate în parohia ortodoxă Păuleşti 12.16 Documentar, Vasile Lucaciu, partea 3 13.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Anamaria Biriş, fost deputat de Satu Mare 14.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.03 Teleshopping 15.18 Recital Alina Manole la Tăşnad 16.11 Unio, creşterea şi decăderea unui brand 16.58 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Livia Tămaş, titlul emisiunii: Ce conţin vaccinurile? 17.30 Documentar, Luko Bela, subtitrat 18.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Protejarea factorilor de mediu în Germania 18.43 Colaj de muzică populară 19.27 Youth on stage, inedit 20.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Anamaria Biriş, fost deputat de Satu Mare 21.13 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.