Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Arnold Anzik 07.00 Descoperiri din epoca bronzului 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Ilona Ilyes 08.00 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş 09.00 Spiriduş Ghiduş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Comunicarea dintre adolescenţi şi părinţi 11.15 Festival de toacă la Tăşnad 11.40 Recital de pian şi vioară 12.45 Teleshopping 13.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Cristian Sasu - raport la 3.380 de zile 14.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat Maria Petca Poptean 15.22 Sport, meci fotbal Olimpia - Târgovişte 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Flaviu Simu, titlul emisiunii: Actualitatea în stomatologia sătmăreană 18.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji şi Liliana Mărcuş, titlul emisiunii: Micii ecologişti de la şcoala Ion Creangă 18.30 Spiriduş Ghiduş 20.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Cristian Sasu - raport la 3.380 de zile 21.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, retrospectiva săptămânii

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.