Program ITV: 06:30 – Fitness, cu Arnold Anzik; 07:00 – Ştiri; 07:30 – Fitness, cu Ilona Ilyes; 08:00 – Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mihaela Ghiţă, Alina Perşa şi Violeta Anca Petran, titlu: Tentativele de suicid din Satu Mare pun pe jar autorităţile; 09:00 – Fitness, cu Arnold Anzik; 09:30 - Info studio, limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Szucs Ritta şi Huszti Monika, titlu: Katosztrofavedelmi felheszules a karitativ szervezeteknel; 10:17 - Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Octavian Petric, titlu: Va duce noul Cod Fiscal la creşterea nivelului de trai?; 11:18 – Teleshopping; 11:33 – Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Kereskenyi Gabor şi Dumitru Pop, titlu: Doi pretendenţi la Primăria Satu Mare: Adrian Albu (PNL) şi Kereskenyi Gabor (UDMR); 13:00 – Ştiri; 13:41 - Educaţie, cu Vasile Nechita, invitaţi Marius Horşia şi Ovidiu Pop, titlu: Petru Bran, primul profesor de limba română; 14:27 – Teleshopping; 14:43 - Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlu: Protejarea factorilor de mediu în Germania; 15:16 - Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlu: Experienţe, meditaţii, rugăciuni ascultate; 15:48 - Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlu: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia; 16:53 - Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat Liana Strîmb, titlu: Relaxarea, autosugestia şi gândirea pozitivă; 17:45 – Sport, cu Constantin Demian, titlu: AJF Satu Mare a stabilit programul sezonului 2015-2016

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.