Program ITV: 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Ilona Ilyes - Prima Gym 08.00 Info Studio cu Eva Laczko, invitat Fleisz Kinga şi Szabo Agnes, titlul emisiunii: Veszelyben a fiatalsag? 08.54 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia şi dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Alimentaţia, alegerea conştientă a fiecăruia 09.43 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle şi Marian Halas - Judo CSM Satu Mare / Să ne cunoaştem sportivii: box la CS Voinţa Satu Mare şi AS Olimpia Căuaş 10.30 Info Magazin cu Adriana Tivadar, invitat Mirela Ciora – Corcoşa, titlul emisiunii: Artă şi bijuterii 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: avocatul Dan Mihai Şuta şi procurorul Alexandru Lele, titlul emisiunii: Viaţa bate filmul sau filmul bate viaţa? 13.35 Ştiri 14.11 În Slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Sucz Szabolcs - raport la 2455 zile 14.03 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat psiholog psihoterapeut Nicoleta Mihali 15.52 Teleshopping 16.07 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Subvenţiile echilibrează pierderile din zootehnie 17.00 Info Magazin cu Adriana Tivadar 18.30 Audienţe în direct cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar 21.30 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.