Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Descoperiri din epoca bronzului 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Ilona Ilyes – Prima Gym 08.13 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitat Emeric Imre 08.50 Spiriduş Ghiduş 10.09 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Iulian Budău şi Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Martirii zilelor noastre 11.05 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Attila Heidel, Adrian Ciulean şi Angela Dan, titlul emisiunii: Maraton ecvestru pentru Mark 11.51 Teleshopping 12.07 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Marele cules la Salcâm- Urziceni pădure 13.02 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Alin Dan titlul emisiunii: Ce noutăţi au apărut în domeniul ITM? 14.01 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Radu Ardelean - raport la 770 de zile 15.03 Teleshopping 15.18 Muzică populară, cu Ioana Vladimirescu, invitaţi Cununiţa Năzdrăvană şi interpreta Maria Carmen Sas 16.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, titlul emisiunii: Ato Medical Vest în sprijinul pacienţilor sătmăreni 17.01 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Gabriela Menţiu, titlul emisiunii: Activităţi ecologice la Liceul Teoretic Carei 17.43 Info studio, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Pataki Csaba, Kereskenyi Gabor şi Erdei D. Istvan, titlul emisiunii: Mit hoz az uj adotorveny? 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat Nicolae Istrare – antrenor handbal CSM Satu Mare

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.