Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Info studio, cu Eva Laczko, invitat Horia Buhan, titlul emisiunii: Paştele la schi, la doar 100 km de casă 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Simona Niste ‐ Prima Gym 08.00 Spiriduş Ghiduş 09.30 Mistere şi revelaţii, cu Vlad Mazilu, titlul emisiunii: Credinţă şi spriritualitate 09.58 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Semnificaţia sărbătorii Floriilor 10.42 Info magazin, cu Adriana Tivadar, invitat Monica Varga, titlul emisiunii: Plăcerea pentru dansurile latino americane 11.23 Teleshopping 11.38 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Iris Roatiş, Gergo Schefler, Valerica Doina Muntean, titlul emisiunii: Olimpici sătmăreni la matematică 12.26 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Nuzser Eleonora, titlul emisiunii: Ştim să protejăm mediul? 12.57 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Concurenţă acerbă pe piaţa mieilor 14.01 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Marcel Buzilă, titlul emisiunii: Se ieftineşte sau nu RCA pentru tineri? 14.46 Teleshopping 15.01 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlu: Gheorghe Marian - raport la 5.385 de zile 16.06 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Zaharia şi Ioana Vladimirescu, invitat Bianca Cigan 17.00 Info Magazin, cu Adriana Tivadar 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean şi Constantin Demian, invitat Valeriu Neagu, preşedintele Clubului CSM Satu Mare

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.