Program ITV: 06:30 Fitness, cu Arnold Anzik 07:08 Fitness, cu Simona Niste 07:30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Ferma Danamari, garanţia calităţii 08:26 Spiriduş Ghiduş 10:30 Religie, concert pascal, Lumină din Lumină 11:22 Religie, limba maghiară, Vilagits, cu Racz Ervin 12:23 Teleshopping 12:40 Lansare de carte, o vară ce nu mai apune, Radu Sergiu Ruba 13:00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Dumitru Farnea - raport la 5.425 de zile 14:00 Muzică populară, cu Ioana Vladimirescu, titlu: Stelele Careiului 14:57 Info magazin, cu Adriana Tivadar, invitat Florin Lăcătuş, titlul emisiunii: Florin Lăcătuş îmbrăcând haina culturii 15:43 Sport, Olimpia Mioveni 17:26 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, inivtat Flavius Ţurcan titlul emisiunii: Îmbunătăţeşte-ţi natural vederea 18:00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Uleiul uzat, nociv pentru sursa de apă 18:30 Unio, creşterea şi decăderea unui brand 19:16 Dans ţigănesc, Ziua Internaţională a romilor sărbătorită la Satu Mare 20:00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Dumitru Farnea - raport la 5.425 de zile 21:00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, retrospectiva săptămânii

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.