Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Barta Zoltan – Prima Gym 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat Iuliu Ilyes, titlul emisiunii: Problema staţiilor de autobuz vazută de un fost edil 09.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Adriana Laszlo, titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 09.32 Teleshopping 10.00 Spiriduş Ghiduş 11.27 Documentar Vasile Lucaciu 12.13 ArtBunavestire – ediţia a XXIX-a 12.50 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Protejarea factorilor de mediu în Germania 13.23 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Bogdan Adrian Pop, titlul emisiunii: Prevenţia cardiovasculară 14.00 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat Liana Strîmb, titlul emisiunii: Fitoterapia- terapia primordială 14.54 Teleshopping 15.10 Reportaj Holocaust, cu Sergiu Podină 16.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Alin Pop, titlul emisiunii: Ce ştim despre românii de peste hotare? 17.30 Religie, limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Kirner Matild, Pallai Bela şi Ilonczai Zsombor, titlul emisiunii: Iskolakezdes a templomban es az egyhazi intezmenyekben 18.17 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitat Sorin Berindei 19.15 Colaj de muzică populară 20.00 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Szabo Bela din Pişcolt - cercetător în cultura cartofului 21.00 Festival muzică de stradă

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.