Program ITV: 24.09 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Butka Gergely-raport la 1.420 de zile 01.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitaţi formaţia Argus şi Crina Horincar 02.19 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Îngheţul a afectat via şi salcâmii la Urziceni 03.00 Cultură, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitat Musznay Arpad, titlul emisiunii: 340 eve szuletett II Rakoczi Ferenc (340 de ani de la naşterea lui Francisc Rakoczi al II-lea) 03.50 Festival La Dâmburi 04.54 300 de ani de la naşterea episcopului şi omului de cultură Grigore Maior 05.35 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Kiraly Maria, titlul emisiunii: Afecţiunile glandei tiroide 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Andreea Seleş 08.15 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Alexandra Riţiu, titlul emisiunii: Sunt un om perfecţionist! Este bine sau nu? 08.45 Portret de medic, cu Mihaela Ghiţă, invitat dr. Pallai Vasile 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji şi Liliana Mărcuş, titlul emisiunii: Micii ecologişti de la Şcoala Ion Creangă 10.12 Cultură, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitat Musznay Arpad, titlul emisiunii: 340 eve szuletett II Rakoczi Ferenc (340 de ani de la naşterea lui Francisc Rakoczi al II-lea) 10.58 Teleshopping 11.14 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Dan Pop, titlul emisiunii: Este bună sau rea pentru români Legea dării în plată? 12.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Butka Gergely-raport la 1.420 de zile 13.00 Ştiri 13.38 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan, titlul emisiunii: Stilul în scriere 14.22 Teleshopping 14.38 Spiriduş Ghiduş 15.40 Religie, cu Mihaela Ghiţă, Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Taina spovedaniei – istorie şi actualitate 16.27 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Îngheţul a afectat via şi salcâmii la Urziceni 17.17 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Modalităţi de preparare în fitoterapie 18.30 Audienţe în direct, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Butka Gergely şi Szelyke Ottilia, titlul emisiunii: Mi legyek ha nagy leszek? ( Ce să fiu când voi fi mare?) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ştefan Ressler, Kereskenyi Gabor şi Ciprian Costea, titlul emisiunii: UDMR şi-a prezentat programul pentru Satu Mare 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Daniela Filer, titlul emisiunii: Cele mai importante analize de laborator 22.20 Audienţe în direct, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko invitaţi Butka Gergely şi Szelyke Ottilia, titlul emisiunii: Mi legyek ha nagy leszek? ( Ce să fiu când voi fi mare?) (reluare) 23.30 Ştiri

Bezele simple

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Bezele simple

Bezele simple

Aveţi nevoie de: 5 albuşuri, 250 gr. zahăr,vanilie, 1 praf de sare

Modul de preparare. Pentru bezelele simple, zahărul proaspăt cernut trebuie să fie foarte uscat. Albuşurile se bat bine cu puţină sare. Zahărul, bine vanilat, se adaugă treptat, câte o lingură.Când spuma este tare şi se ţine de tel, se aşază moviliţe ovale sau bezele rotunde puse cu lingura sau cornetul pe o tava, unde în prealabil am pus o hârtie de copt. Bezelele se coc încept, in cuătorul slab încălzit şi întredeschis. Coacerea durează după mărimea lor, între 30 – 90 minute. Bezelele se pot lăsa în cuptor să se usuce după ce s-a stins focul, sau se pun cu tava pe plită, la căldură slabă, acoperite cu hârtie. Când nu sunt suficient de bine uscate, devin înăuntru tari şi lipicioase.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.