Beyonce a colaborat cu fiica ei, Blue Ivy, pentru o nouă melodie | Informaţia Zilei

Beyonce a colaborat cu fiica ei, Blue Ivy, pentru o nouă melodie

Beyonce a colaborat cu fiica ei, Blue Ivy, pentru o nouă melodie, iar fanii au avut cele mai bune reacţii. Noul album al lui Beyonce, inspirat de filmul “The Lion King”, s-a bucurat de succes imediat după lansare, însă fanii au apreciat cel mai mult melodia realizată în colaborare cu fiica artistei, Blue Ivy. 

Blue Ivy calcă pe urmele mamei sale şi demonstrează că poate urma în viitor o carieră în muzică. În vârstă de 7 ani, fiica lui Beyonce a impresionat fanii din întreaga lume după ce a cântat mai multe versuri din melodia „Brown Skin Girl”, de pe albumul lansat pe 19 iulie.

Blue Ivy cântă alături de Saint John în deschiderea melodiei, având însă şi o parte solo, la final, când recită refrenul. Aceasta nu este singura colaborare de pe noul album al lui Beyonce. Childish Gambino, Kendrick Lamar şi Pharrell fiind doar o parte din artiştii cu care vedeta a colaborat pentru acest album.

Fiica lui Beyonce a avut deja o apariţie în videoclipul spectaculos al melodiei „Spirit”, unde a impresionat prin ţinuta purtată.

Beyonce a declarat că noul ei album este „o experienţă a povestirii. Am vrut să fac mai mult decât să găsesc o colecţie de piese care au fost inspirate de film. Este un amestec de genuri şi colaborări care reprezintă un singur sunet. Sunt influenţe din tot, de la R&B, pop, hip hop şi Afro Beat”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517