25.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 01.40 Cultură. 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Livia Haidu, Voicu Şichet, Cornel Morar. Titlul emisiunii: Prima mare sărbătoare dedicată centenarului a unit mii de românii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Profilul criminalului. 14.30 Teleshopping 14.50 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 17.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 23.00 Audienţe în direct.

Băsescu imploră opoziţia să depună o moţiune de cenzură

Scris de Vasile Andreica, 10 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Orban îşi face curaj: Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la europarlamentare

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că acum este momentul pentru ca opoziţia să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Băsescu spune că, indiferent dacă moţiunea va avea sau nu succes, ea reprezintă un „gest politic obligatoriu”, iar argumente pe care le văd şi le simt oamenii pentru acest demers sunt criza pestei porcine, violenţele de la protestul din 10 august, schimbarea Guvernului înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene şi criza din interiorul PSD.

Motivele unei eventuale moţiuni

“Criza pestei porcine africane care afectează grav milioane de gospodării din mediul rural, dar şi industria alimentară, şi care nu a fost prevenită conform recomandărilor Comisiei Europene din februarie 2017 şi în plus este gestionată cu deplină incompetenţă de către Guvern. Intervenţia supradimensionată a forţelor de ordine împotriva manifestanţilor paşnici din Piaţa Victoriei la 10 August şi încercările repetate ale oficialilor de a dezinforma opinia publică asupra desfăşurării evenimentelor. Nevoia imperioasă a înlocuirii incompetentului guvern Dăncilă, premergător preluării preşedinţiei rotative a UE. Criza importantă din interiorul PSD, situaţiei în care buna guvernare nu este o prioritate în raport cu bătălia pentru putere din interiorul partidului de guvernământ”, se arată în argumentele lui Traian Băsescu.

Băsescu spune că, dacă opoziţia nu reacţionează acum nu au cum să pretindă respectul electoratului, iar dacă Victor Ponta, grupul minorităţilor şi UDMR susţin în continuare Guvernul trebuie să îşi asume politic acest lucru.

“Dacă UDMR, Ponta şi minorităţile vor susţine guvernul, nu le rămâne decât să-şi asume politic, alături de Dragnea, Dăncilă, Daea, Carmen Dan, Tăriceanu, Firea etc şi pesta porcină, şi violenţele din 10 August şi compromiterea preşedinţiei UE în mandatul României. Sper că niciun partid de opoziţie nu va susţine tacit Guvernul PSD-ALDE prin inacţiune instituţională de delimitare faţă de Guvernul Dăncilă şi alianţa PSD – ALDE”, a încheiat fostul preşedinte.

Orban: Să le scoatem politica din cap

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Şcoala de Vară a Femeilor Liberale de la Eforie Nord, că urmează cele mai importante alegeri pentru România de când a aderat la Uniunea Europeană – alegerile europarlamentare – iar PNL poate să câştige. Orban mai spune că PNL ar trebui să le „tragă o mamă de bătaie” social-democraţilor şi să le scoată politica din cap.

“Intrăm în doi ani foarte importanţi pentru România şi pentru PNL. Doi ani care vor da direcţia României. Primele alegeri sunt pentru Parlamentul European. Sunt cele mai importante alegeri de când a intrat România în UE. ”, a spus Ludovic Orban.

De asemenea, acesta a afirmat că “s-a sădit un sentiment de atotputernicie al PSD”, dar acest lucru este fals, iar liberalii “ar trebui să le dea o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap”.

“Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certaţi cu legea, certaţi cu bunul-simţ, certaţi cu competenţa, mai nou văd că ăştia pe care îi trimit în funcţii sunt certaţi cu limba română. Nu înţeleg, care e problema? De ce să nu îi putem bate pe ăştia? Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap”, a mai spus Orban.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 10 septembrie 2018, ora 11:24

    Este clar, Sica Mandolina este dusa cu pluta, are probleme serioase la mansarda are niste iesiri dictatoriale sufera psihic si intelectual, nu este un bun conducator si un bun exemplu, este depasit de situatie, este un casat. Cu el nu o sa obtineti la alegeri nici 20% !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.