18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis și Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăți din sistemul de educație. (reluare) 04.00 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalități de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Viitori piloți de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis și Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinței (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăți din sistemul de educație. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis și Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăți din sănătate. 18.00 Audiențe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Basescu: Formatiunile extremiste nu ar trebui sa aiba acces la putere

Scris de Mioara Maxim, 25 aprilie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca a discutat cu presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, despre riscul reprezentat de evolutia ascendenta a formatiunilor extremiste in tarile membre UE, mentionand ca nu trebuie dat acces la putere unor astfel de forte politice.

„Nu lipsit de interes a fost si subiectul legat de evolutiile catre formatiuni radicale in interiorul UE si am subliniat ca exista un risc pe care trebuie sa-l prevenim, acela de a nu da acces la putere formatiunilor extremiste, fie ca ele sunt in vechea Europa sau in Europa mai nou membra a UE”, a spus Basescu, dupa intrevederea cu Van Rompuy.

Potrivit Mediafax, el a adaugat ca i-a prezentant presedintelui Consiliului European si opinia Romaniei referitoare la pastrarea coeziunii in interiorul UE intre tarile din zona euro si cele din afara acesteia.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.