19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

Băsescu face dezvăluiri despre ‘pomana porcului’ din curtea SRI

Scris de Mioara Maxim, 03 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, s-a dezlănţuit în direct la RTV. Actualul senator a vorbit despre celebra ‘pomană a porcului’ la care ar fi participat George Maior, Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea sau Victor Ponta. Şeful PSD a fost pur şi simplu distrus de Băsescu.

 

„Despre tăierea porcului la T14 am aflat odată cu dvs. Nu ştiu mai mult. Dacă vor fi invitaţi Maior, Coldea, Kovesi, Dragnea poate vom şti mai multe. Dacă nu, rămâne un eveniment de Crăciun. E anormal locul în care s-a petrecut evenimentul, dar oamenii taie porcul de Crăciun. Are partea lui hazlie acest eveniment. Dragnea a tăiat porcul şi a belit şoriciul de pe porc şi l-a oferit comesenilor”, a tunat Băsescu.

 

Actualul şef al PMP a făcut-o praf şi pe Kovesi şi s-a jurat că nu a fost prezent la absolut nicio întâlnire de acest fel. ” Un grup de oameni Ponta, Dragnea, politicieni, Kovesi. Ea era morală şi judeca cu asprime întâlnirea dintre Udrea şi Bica. Acum vedem că ea îşi băga mâinile în şorociul lui Dragnea. E un grup mai mare aici. Ghiţă era şi el nelipsit. Erau invitaţi şi cei de la antenele CIA-ului din când în când. E deranjant pentru urechile fine. O imagine de mizerie. Un grup care se întâlnea şi se plimba pe ici colo. Dragnea şi Ponta care urlau că le arestează Băsescu primarii erau bot în bot cu Maior, Kovesi şi Coldea.

Recunosc că nu am fost la tăieri de porc. Ei poate spun că am fost invitat la zilele lor, dar nu m-am dus. Un preşedinte nu trebuie să meargă la bairamul unui om mai mic în stat. Ăsta e defectul comandantului de navă. De ziua mea primeam echipajul la mine, dar nu mă duceam la nicio zi a subalternilor”, a explicat Băsescu, citat de stiripesurse.

 

Băsescu l-a atacat dur şi pe Doru Paraschiv, colonelul în rezervă care a făcut dezvăluiri incredibile despre alegerile prezidenţiale din 2009. Colonelul a dezvăluit că Armata, prin Direcţia generală de informaţii a apărării, s-a implicat în alegeri, de partea lui Traian Băsescu. „Primul lucru care ar trebui făcut e să fie căutat la cap. După să treacă la un control psihologic să vedem dacă e sănătos. (despre ăla de la armată nu ştiu cum îl cheamă) La comisiile astea trec destui frustraţi şi cu suspiciuni de boli psihice. Singurii care au încercat să fraudeze alegerile au fost cei din PSD. Au avut o îngăduinţă prea mare de la CCR care a acceptat în primă etapă să se numere voturile anulate unde s-a văzut că cel furat am fost eu nu Geoană”, a mai spus Băsescu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.