Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Baschetbalistele de la CSM vor avea alt program în Liga Naţională

Scris de Ionuţ Blăjean, 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După retragerea echipelor Poli Iaşi şi CSM Târgovişte

Sezonul 2017-2018 din Liga Naţională de baschet feminin va avea, din păcate, tot zece echipe, la fel ca şi în ediţia trecută. CS Politehnica Iaşi şi CS Municipal Târgovişte au trimis o adresă la FR de Baschet prin care au anunţat că se retrag din LNBF şi Cupa României.

Este o veste neaşteptată, mai ales în ce priveşte clubul dâmboviţean. CSM Târgovişte a dominat ani buni baschetul feminin, dar acum îşi doreşte să continue în Liga 1, adică în al doilea eşalon din România. Decizia a fost anunţată luni de conducerea clubului şi vine pentru că dâmboviţenii nu au reuşit să-şi formeze un lot valoros din cauza interdicţiilor de transfer pe care le au.

Federaţia a reacţionat prompt, iar marţi a emis un comunicat de presă pe care vi-l redăm în cele ce urmează:

„În urma retragerii echipelor CS Politehnica Iaşi şi CS Municipal Târgovişte din Liga Naţională de Baschet Feminin şi Cupa României Feminin, ediţia 2017-2018, vă comunicăm următoarele:

1. SuperCupa României feminin ediţia 2017 nu va mai avea loc.

2. Cupa României feminin, ediţia 2017-2018, se va desfăşura în formatul stabilit anterior, tragerea la sorţi a jocurilor din turul 1 rămânând neschimbată.

3. Reprezentanţii echipelor înscrise sunt invitaţi în ziua de vineri 15.09.2017 ora 12:00 la sediul FR Baschet din B-dul. Basarabia nr. 39, Bucureşti, pentru tragerea la sorţi a jocurilor din cadrul LNBF în tabela Berger de 10 echipe şi pentru o discuţie privind sistemul competiţional cu 10 echipe propus în Şedinta Preşedinţilor de Cluburi şi aprobat de Biroul Federal din data de 16.03.2017.”

În acea şedinţă din 16 martie 2017 s-a decis că dacă vor fi doar 10 echipe, campionatul va cuprinde trei faze: tur-retur, grupe 1-5 şi 6-10, playoff şi playout.

De menţionat că CSM Târgovişte era primul adversar al clubului sătmărean în Liga Naţională, iar meciul trebuia să se joace pe 4 octombrie. Rămâne de văzut cum va arăta noul program şi dacă sezonul LNBF va începe tot în 4 octombrie.

Sâmbătă, primul amical pentru CSM Satu Mare

Secţia de baschet de la CSM Satu Mare şi-a început pregătirea în urmă cu câteva săptămâni, rând pe rând alăturându-se şi jucătoarele străine. Se fac antrenamente, se lucrează la pregătirea fizică, iar echipa antrenată de Marius Dobă va susţine sâmbătă primul meci amical, de la ora 17:00. Acesta se va juca la Alba Iulia, unde sătmărencele vor întâlni nou-promovata CSU.

Clubul sătmărean ne mai anunţă că pe 19 şi 20 septembrie sunt programate două meciuri de verificare la Satu Mare, împotriva echipei SCM Timişoara. Primul meci se va juca de la ora 18:00, iar al doilea de la ora 11:00.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.