Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au nevoie de susţinerea suporterilor | Informaţia Zilei

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au nevoie de susţinerea suporterilor

Scris de Ionuţ Blăjean, 16 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

CSM Satu Mare – Sepsi, de la ora 19:00, în meciul 3 al finalei

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare sunt obligate să câştige meciul de azi cu Sepsi Sfântu Gheorghe pentru a spera în continuare la cucerirea în premieră a titlului naţional. Sepsi are 2-0 la general după jocurile de pe teren propriu, iar finala Ligii Naţionale se mută acum la Satu Mare în sala LPS ”Ecaterina Both”, pentru, sperăm noi, încă două meciuri.

CSM Satu Mare trebuie să dea mult mai mult, să joace perfect. Iar la un joc de nota 10 este nevoie şi de susţinerea venită din partea suporterilor. Intrarea este gratuită, iar sătmărenii sunt invitaţi să ocupe toate locurile din sală, să le împingă de la spate pe baschetbalistele de la CSM.

”A fost marţi la antrenamente şi preşedintele Vasile Fogel care le-a transmis că nimic nu este pierdut. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciul de joi. Sigur că era mult mai bine să venim cu o victorie de la Sfântu Gheorghe. Puteam şi meritam să câştigăm măcar un meci acolo. Nu este nimic pierdut, trebuie să câştigăm aceste două meciuri de acasă pentru suporteri, sponsori, pentru fete şi să mergem la Sfântu Gheorghe pentru meciul decisiv”, ne-a declarat Florin Mureşan, managerul secţiei de baschet de la CSM Satu Mare.

Altfel, Amra Mehmedic, fosta jucătoare a CSM-ului din perioada anilor 2011-2012 şi una dintre cele mai îndrăgite straniere ce au evoluat la Satu Mare va da ”mingea de start” a meciului de azi.

Lotul CSM Satu Mare: Promise Amukamara, Kristina Baltic, Andreea Huţanu, Anmaria Kadar, Andreea Lazăr, Dlesha Lloyd, Andra Mandache, Andrea Olah, Roxana Pane, Adina Pop, Matea Tavic, Alexandra Uiuiu. Antrenor: Maikel Lopez.

Lotul Sepsi Sfântu Gheorghe: Nora Demeter, Annemarie Părău, Kristina Higgins, Adrienn Ioachim, Edit Janko, Renata Kovacs, Ildiko Nagy, Jovana Pasic, Angelika Slamova, Marina Şolopova, Kristina Topuzovic, Georgiana Voicu, Peyton Whitted. Antrenor: Zoran Mikes.

Meciul de joi va fi arbitrat de Bogdan Podar (Cluj-Napoca), Laszlo Bukuresti (Sovata), Istvan Bertalan (Cluj-Napoca). Comisar: Marian Oprea (Braşov).

Programul finalei sezonului 2018-2019:
• Meciul 1: Sepsi – CSM Satu Mare 66-54
• Meciul 2: Sepsi – CSM Satu Mare 57-49
• Meciul 3, 16 mai, ora 19:00: CSM Satu Mare – Sepsi
• Meciul 4, 18 mai, ora 19:00 (dacă va fi cazul): CSM Satu Mare – Sepsi
• Meciul 5, 21 mai, ora 19:00 (dacă va fi cazul): Sepsi – CSM Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345