Barna îi dă sfaturi lui Iohannis | Informaţia Zilei

Barna îi dă sfaturi lui Iohannis

Scris de I. Z., 09 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prezidenţiabilul Alianţei 2020 USR-PLUS spune că, în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, preşedintele Klaus Iohannis trebuie să demareze procesul pentru organizarea alegerilor anticipate. Marţi, la Palatul Parlamentului, Barna a precizat că reprezentanţii USR vor merge la Palatul Cotroceni cu propunerea de organizare a alegerilor anticipate.

„Urmează etapa de consultări, noi vom merge la Cotroceni cu mesajul foarte clar să deschidem calea pentru alegeri anticipate. Preşedintele trebuie să demareze acest proces pentru anticipate, întoarcerea la popor este soluţia corectă şi soluţia normală pentru ieşirea din această criză”, a explicat Barna.

Acesta susţine că pentru a putea fi organizate alegeri anticipate trebuie să fie numiţi doi premieri formali, care să fie respinşi.

„Punctul nostru de vedere este să mergem spre alegeri anticipate, ceea ce presupune nominalizarea a doi premieri formali, care să fie respinşi, astfel încât următorul preşedinte să poată dizolva Parlamentul şi să ieşim din această criză politică în care România stă de un an şi jumătate”, a mai spus preşedintele USR.

Barna a reiterat faptul că parlamentarii USR vor susţine orice formulă guvernamantală care să-şi propună, printre altele, respectarea campaniei “Fără penali în funcţii publice”, alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi repararea efectelor Ordonanţei 114.

Abonează-te acum Online!
  1. y a spus: 09 octombrie 2019, ora 09:35

    Ce surprize va avea ăsta la vot! Încă nu am aflat ce vrea de fapt. Doar atât că pesede e biudoş şi penele semibiudoş. Ce să votezi??? Pe elitistul ăsta rupt de realitate??

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517