Bărbat căutat de autorităţile din Luxemburg, prins la vama Halmeu | Informaţia Zilei

Bărbat căutat de autorităţile din Luxemburg, prins la vama Halmeu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au identificat şi predat reprezentanţilor IPJ Satu Mare un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, căutat de autorităţile din Luxemburg pentru săvârşirea a 26 de  infracţiuni, în anul 2019.

Joi, 28 mai, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 37 de ani.

La verificări, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este căutat de autorităţile din Luxemburg, pe numele lui fiind emis, în 09 aprilie 2020, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice şi infracţiuni contra persoanei.

Bărbatul a săvârşit 26 de infracţiuni pe teritoriul Luxemburgului, în decursul anului 2019.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursă: Poliţia de Frontieră.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517