Balta Blondă: Hram la biserica ortodoxă (Foto) | Informaţia Zilei

Balta Blondă: Hram la biserica ortodoxă (Foto)

Luni, 20 iulie 2020, Biserica Ortodoxă din Balta Blondă şi-a sărbătorit ocrotitorul spiritual, pe Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul.

La invitaţia preotului paroh, Donca Petru, au fost prezenţi la Sfânta Liturghie 9 preoţi de la parohiile din municipiu şi împrejurimi în frunte cu Protopopul Sătmarului, Ioan Socolan, aceştia fiind Sabo Petru, Vîlcu Gheorghe, Pater Vasile, Sopoian Cosmin, Şimonca Radu, Fărcaş Ovidiu, Contra Ciprian şi Mureşan Samir.

În cuvântul său de învăţătură preotul Mureşan Samir a vorbit despre viaţa Proorocului Ilie Tesviteanul şi despre importanţa asemănării noastre în credinţă şi fapte bune cu cei care l-au slujit pe Dumnezeu. Având în vedere că sărbătoarea a căzut într-o zi lucrătoare, au fost de faţă un număr neaşteptat de mare de credincioşi, care prin prezenţa lor au adus un plus de frumuseţe sărbătorii. Evenimentul s-a desfăşurat cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi în această perioadă. Preotul paroh Donca Petru aduce mulţumiri preoţilor împreună slujitori şi tuturor credincioşilor prezenţi, invitându-i şi la alte evenimente din viaţa parohiei.

Abonează-te acum Online!
  1. roby a spus: 27 iulie 2020, ora 17:49

    mai multi preoti decat enoriasi

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517