Bădălău a jignit diaspora şi este contestat chiar în PSD | Informaţia Zilei

Bădălău a jignit diaspora şi este contestat chiar în PSD

Scris de Vasile Andreica, 01 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Senatorul PSD Nicolae Bădălău a spus, vineri, comentând intenţia de a creşte numărul de parlamentari pentru diaspora, că doar 700.000 au domiciliul legal în străinătate, restul, până a 3-5 milioane cât se vehiculează fiind ”fetele alea de le duc ăştia”.

Ulterior, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că respinge afirmaţiile făcute de Niculae Bădălău, spunând că acest „derapaj” nu trebuie „să angajeze Partidul Social Democrat în ansamblul său”. El mai spune că Bădălău „a conştientizat exprimarea nefericită” şi o regretă. „Atrag atenţia tuturor membrilor că partidul a intrat într-o perioadă de reconstrucţie, iar astfel de afirmaţii nu pot fi tolerate!”, susţine Ciolacu.

Organizaţia Judeţeană PSD Braşov cere excluderea din partid a lui Nicolae Bădălău, după afirmaţiile acestuia legate de românii din strănătate.

„Reformarea PSD nu se face cu declaraţii defăimătoare la adresa românilor din ţară sau din străinătate”, subliniază reprezentanţii PSD Braşov, într-un comunicat de presă transmis sâmbătă.

„România este una singură, suntem un singur popor, indiferent că suntem acasă sau peste hotare. Ne disociem de aceste declaraţii şi suntem convinşi că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. În opinia noastră, toţi cetăţenii români din Diaspora sunt oameni oneşti, oameni care muncesc din greu pentru familiile lor”, arată PSD Braşov.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345