Băbuţ şi Câmpan ne-au explicat de ce n-are Olimpia rezultate | Informaţia Zilei

Sunteţi de acord cu scăderea salariilor de la Olimpia?

Scris de Constantin Demian, 15 septembrie 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Antrenorul Cosmin Bodea ne-a dat cu tifla şi nu a fost prezent la conferinţa de presă de luni

olimpiaDupă criticile şi observaţiile apărute în presa sătmăreană, la adresa jocului slab şi a rezultatelor negative înregistrate de FC Olimpia, conducerea clubului sătmărean a considerat necesară organizarea unei conferinţe de presă. Au participat la conferinţă preşedinţii Dan Băbuţ Domuţa şi Ioan Câmpan.

Contrar aşteptărilor, a comunicatului în care se specifica faptul că la conferinţă va participa şi Cosmin Bodea, acesta nu a fost prezent la faţa locului. Cică nici nu trebuia să vină, fiind vorba de o eroare de comunicare. Asta ne face să credem că la Olimpia nu ştie stânga ce face dreapta. Sau că se pune batista pe ţambal. Dar ar fi fost foarte bine ca Bodea să vină la o discuţie deschisă cu presa. De el aveam noi nevoie nu de conducerea administrativă. Până la urmă el este responsabil cu pregătirea jucătorilor, el răspunde de rezultate, nu preşedinţii. Adevărul este că Bodea a cam evitat discuţiile cu presa uitând că nu nouă ni se adresează ci iubitorilor fotbalului din Satu Mare, suporterilor Olimpiei. Iar dacă nu faţă de noi, faţă de aceştia are ceva obligaţii. Mai ales că este plătit din banii publici.

Cât despre cele discutate la conferinţa de presă ce să zicem?! Pare-se că domnii Băbuţ şi Câmpean, n-au înţeles pe deplin că noi nu dorim capul antrenorului cu atât mai puţin al conducerii clubului. Am dorit doar să tragem un semnal de alarmă şi, prin intermediul nostru, să ştie şi suporterii de ce a avut Olimpia un start atât de slab, poate cel mai slab din ultimii 20 de ani.

După ce cei doi ce l-au scuzat pe Bodea pentru absenţă, ne-au oferit câteva explicaţii referitoare la startul slab al Olimpiei. Unele au fost pertinente, la obiect, altele fără substanţă cum ar fi cele legate de un posibil ofsaid, un penalti inventat etc. Asta nu explică în nici un fel evoluţiile slabe, nu ne aduc puncte, nu am aflat de ce nu se marchează goluri, de ce există tensiuni în vestiar, de ce nu s-au jucat mai multe meciuri de pregătire, de ce au fost aduşi jucători peste capul antrenorilor etc. Totuşi, s-a găsit o soluţie pentru a-i dinamiza pe jucători şi antrenori. Aşa că s-a luat decizia de diminuare a salariilor cu 30 %, blocarea primelor, până la recuperarea punctelor pierdute. Acum întrebăm şi noi ca proştii. Cum să le recupereze? De unde? Că aceste 6 puncte sunt pierdute, s-au dus. Nu le mai poate recupera nimeni, niciodată.

La final am aflat că se dă pe mai departe credit antrenorului Bodea şi că se aşteptă apariţia rezultatelor pozitive. Să de Domnul să fie aşa şi sâmbătă să avem parte de prima victorie.

Salariul mediu la Olimpia este de 2.700 de lei

La întrebarea legată despre bugetul Olimpiei, despre salariile jucătorilor, de diferenţele între veniturile jucătorilor, preşedintele Băbuţ a precizat: “Bugetul clubului este de 2,2 milioane de lei (aprox. 500.000 de euro), din care un procent însemnat revine echipelor de copii şi juniori”. Legat de salariile jucătorilor, acesta a mai spus că media este de 2.700 lei lunar. Dacă aceasta este media, însemnă că unii jucătorii câştigă mult mai puţin (în jur de 1.500), iar alţii mult mai mult, ajungându-se, după sursele noastre, şi la 2000 de euro. Am fi fost curioşi să aflăm şi cât câştigă Bodea.
Dar, până una alta, până sâmbătă, în aşteptarea primei victorii, să punem capăt polemicilor.

Întrebăm cititori noştri:

Sunteţi de acord cu scăderea salariilor de la Olimpia?
Abonează-te acum Online!
 1. sisi a spus: 24 septembrie 2014, ora 01:25

  Sa dispara golanul de BABUT de linga echipa iar de antrenor sa vina TIBI

 2. loati 2 a spus: 21 septembrie 2014, ora 19:14

  Stimati cetatenii ai judeţului si-ai lumii oare jucatorii din NBA s.a.m.d. au studii superioare de câştiga zeci si sute de milioane de dolari/euro? Oare trebuie sa ai studii superioare sa faci bani din reclame gen Ronaldo C. si alţii? La fel este si in Formula 1! Dupa ce din nou avem fotbal chiar de liga 2 care este alcătuită din jucatori care sunt oameni, mănâncă, au familii, cresc copii ….si pun ghetele in cui înaintea vârstei de 62 ani, de pensionare, din nou suntem rai. Te-ai intrebal Dl.loati cum vor trai acesti jucatori dupa 35 ani ? Trebuie sa gandim si in perspectiva nu numai in prezent si din păcate cu multă,multă RAUTATE.

 3. loati a spus: 21 septembrie 2014, ora 13:40

  Stimati cetateni ai jud.Satu Mare, e corect ca unul cu studii superioare sa aiba un salar de sub 2000 lei, iar fotbalistii peste 3000 lei ? Daca da, asta e asta ne meritam !

 4. suporter de fotbal a spus: 20 septembrie 2014, ora 20:10

  mai scoateti aceasta rubrica ca ne face greata voi nu va saturati de ea

  ?

 5. Cineva a spus: 20 septembrie 2014, ora 16:14

  Sa vina Tibi Csik inapoi !!!!!

 6. ccc a spus: 19 septembrie 2014, ora 21:11

  Mai bine i-ar DESFIINTA …ca papa banii degeaba.
  Cu 800.000 euro se pot cumpara 40-50 de apartamente cu 2 camere si in 2,3 ani s-ar rezolva problemele locative in orasu asta amarat sa nu mai doarma oamenii pe strazi etc. etc.

 7. Gazeta a spus: 19 septembrie 2014, ora 18:44

  Doi papagali incompetenti care n-au treaba cu fenomenul dar care sunt de-o inganfare maxima. Fotbalul satmarean nu este pe maini bune trebuie salvat cat mai repede. Te iubesc echipa mea de suflet OLIMPIA nu meriti asa ceva!

 8. jucator a spus: 19 septembrie 2014, ora 17:28

  vai capu nostru fara SISI si fara SIMLEU fa ceva CAMPAN ca altfel!!!!!

 9. Nicu a spus: 19 septembrie 2014, ora 10:35

  sintDEACORD CU REDUCEREA SALARILOR A LUI BODEA SI TOT STAFULUI INCOMPETENT AFARA SI CU BABUT SI CIMPIANU

 10. bor a spus: 18 septembrie 2014, ora 11:52

  Vrem demisia lui bodea

 11. SORIN a spus: 17 septembrie 2014, ora 23:27

  interesant cu stimabilul Gavrilescu,nu mai auzim nimic din iesirile lui negativiste a fost redus la tecere cu un salar bun de catre finantatorii de la Consiliul Judetean Satu Mare

  RESTUL JUCATORILOR SUNT PROSTI ECHIPEI!?

 12. gavrilescu a spus: 17 septembrie 2014, ora 23:18

  eu sunt deacord ca de la 5000 lei,care l-am luat dupa circul si scandalul care l-am facut cu colegii mei, sa imi fie diminuat salariul la 1500,fara sa mai fac scandal,va respect si va iubesc Gavrilescu Dan.

 13. Mihnea a spus: 17 septembrie 2014, ora 23:12

  vai de steaua Olimpiei…….unde a adus formatia …acolo sau mai rau o vor duce astia cu complicitatea lui tovarasul sef de partid GOVORAS……semnat …PNL,PLR,….CUMNATI UNCHI MATUSI…..STEF ADRIAN MIHAI…:))))

 14. :))))) a spus: 17 septembrie 2014, ora 22:53

  astia doi sunt tovaras de cand erau vecini in micro 15 si jucau ”PETI”…….pe mana cui a ajuns Olimpia!!!

 15. Don Corleone a spus: 17 septembrie 2014, ora 18:50

  Rugati-l pe Coica sa numeasca presedinte pe Marcela Papici.Atunci vezi rezultate.

 16. Nicu a spus: 17 septembrie 2014, ora 16:19

  oameni buni nu asteptati mult pina nui tirziu DATIL afara pe impotenti de BABUT,BODEA SI PE CEI DIN JURUL LOR ca altfel ne vom trezi in liga 3

 17. adi a spus: 17 septembrie 2014, ora 10:34

  Excrocul de BABAUT fura banii cu BODEA dar pun intrebarea ce cauta el acolo cind nici la primarie nu face treaba Stim ca e prieten foarte bun cu STEF dar chiar nu are nimeni curaj sa-i deie un picior undeva sa nu mai auzim de el

 18. F16 Crasher a spus: 16 septembrie 2014, ora 14:32

  Mă întreb cât comision au luat pentru „murăturile” transferate vara asta?

 19. ionicasabou a spus: 16 septembrie 2014, ora 10:54

  la gara cu ei

 20. marius a spus: 16 septembrie 2014, ora 10:29

  habar n-aveti..se pot recupera punctele pierdute !!!..bati pe Real Madrid si FC Barcelon in deplasare si cele 6 puncte se pun in Liga a doua din Romania !!!

 21. Stiuca a spus: 16 septembrie 2014, ora 06:40

  Chestia cu recuperarea punctelor pierdute denota cat de „mult”se pricep domnii din conducerea clubului la fenomenul numit fotbal,ma tem ca se pricep al naibii bine la manevrarea banilor din bugetul clubului iar interesul este acesta si nu scorul pe teren. Apropo ce sport a facut dl.Babut?

 22. autogol a spus: 16 septembrie 2014, ora 00:11

  Sa venim la meci sa vedem pe cine? Fosile refuzate de altii.
  Bagati satmareni si lumea va venii la meci pentru ca acolo vor juca copii, nepotii, prietenii satmarenilor.
  Asa vreti sa justificati banii pe care-i cheltuiti prin aducerea de blatisti. Satu Mare a mai trecut o data prin asta sa va aduc aminte cand au intrat banii pe Prodan 1,5 mil dolari Olimpia a promovat in liga 1 cu niste mercenari si o conducere care lucra pt buzunaru propriu si dupa prapad pana la desfiintare.
  Si acum veniti sa ne povestiti ce performanta vreti sa faceti. TREZITIVA.
  Bagatii pe copii de la Popa sau unde sunt copii de la grupa lui P. Mihai parca si Lulu Dragomir avea o grupa buna sau cei ai lui Ritli.

 23. autogol a spus: 15 septembrie 2014, ora 23:52

  Scuze l-am uitat pe cel mai talentat fotbalist din echipa Ocsi Erdei.

 24. autogol a spus: 15 septembrie 2014, ora 23:17

  Echipa frumoasa a Olimpiei cu jucatori din Satu Mare in 1987-1989 evolutii constant bune in liga a 2-a pe vremea in care in liga 1 jucau jucatori ca Hagi, Mateut, Coras etc.
  Ritli -P. Mihai, Csik, Dobras, Borhidan, Ardelean, Szenes, Boje, Gerstenmaier, Palcsea, Bencze, P. Levente, Csuri, Bolba, Pteancu, Teger, Melnic, Ghenceanu, Boros, antr. I. Vigu , Marcu
  Atunci se putea acum NU.
  NU Satu Mare NU are talente NUU.

 25. autogol a spus: 15 septembrie 2014, ora 22:21

  Cu jucatori care au retrogradat UTA blatisti de 32 de ani tinuti cu cazare si mancare plus contracte mari asa rezultate aveti domnilor, as fi preferat sa joace copii de16 ani in locul lor.
  Satu Mare are copii talentati, ati uitat ca l-ati vandut pe Zsiga care a fost junior al Olimpiei n-am vrut sa dau exemple Ritli, Gestermaier, Prodan, Fabian etc pana la Gardos.
  Voi sunteti impotriva noastra a satmarenilor ne cheltuiti banii fara a tine cont de ceea ce vrem, vrem satmareni chiar cu riscul de a retrograda in liga a 3-a.

 26. radu a spus: 15 septembrie 2014, ora 22:12

  ce cauta fratilor aceste 2 maschote fara sa aiba vreo treaba cu fotbalul ,,,rusine unde a ajuns olimpia pe mana cui???lolek…si ..bolek

 27. F16 Crasher a spus: 15 septembrie 2014, ora 20:53

  Doi ciuri buri care nu ar avea loc nici de copii de mingi la Someşul Oar.

 28. SM a spus: 15 septembrie 2014, ora 20:29

  Te rugam Sisi nu mai fi pasiv!!!!!!!! sa nu patim precum in anul promovari cand nu te-ai implicat in tur si era sa nu promovam

 29. vasile lupu a spus: 15 septembrie 2014, ora 20:03

  Un fost jucator super talentat de la SAMOBIL (babut) conduce profesionist fotbalul satmarean, dar si orasul? Vai,vai…..

 30. vasile lupu a spus: 15 septembrie 2014, ora 19:59

  un adevarat talent de la SAMOBIL( Babut DOMUTA Dan) a ajuns sa conduca fotbalul satmarean si sa managerieze municipiul? Unde erai acum fara Stef?

 31. jucator a spus: 15 septembrie 2014, ora 19:33

  sa nu ne ascundem dupa rezultate in campionatul trecut cand nu a mers jocul!!!! a itervenit GURZAU .Daca nu avem srijin cand nu merge ne vom intoarce in C

 32. Olimpia 1921 a spus: 15 septembrie 2014, ora 19:14

  Multe minciuni din partea conducerii, daca cititi ce am scris mai jos (sursa e dintr-un articol de pe voceatransilvaniei)! Olimpia are bugetul de 800.000 euro, nu asa cum a declarat Babut! Eu zic sa ne pregatim de un sezon ‘lung’, in care vom lua bataie aproape meci de meci, la fel ca UTA in sezonul trecut, atat ca doar cheltuielile poate vor fi acoperite pana la sfarsit de campionat, sa nu fim exclusi.

 33. Olimpia 1921 a spus: 15 septembrie 2014, ora 19:11

  Preşedintele Dan Băbuţ a negat că bugetul clubului ar fi de 800.000 de euro pentru anul 2014, ”suma vehiculată de presă”/ Băbuţ a precizta că bugetul ar fi de doar 2.200.000 de lei, plus 300.000 de lei pentru sectorul de copii şi juniori. Totodată, preşedintele a precizat că salarul mediu al unui jucător de la Olimpia ar fi de doar 2.700 de lei.

  Preşedintele Băbuţ fie e în necunoştinţă de cauză, fie nu spune adevărul. În luna decembrie Consiliul Judeţean a aprobat cotizaţia judeţului Satu Mare, în calitate de membru fondator al Asociaţiei sportive „CLUB SPORTIV FOTBAL CLUB OLIMPIA 2010”, începând cu 1 ianuarie 2014, la 1.200.000 lei/an.

  Totodată, prin Hotărârea nr.2 din ianuarie 2014, Consiliul Judeţen Satu Mare a aprobat că ”din suma de 2.240.000 lei, cuprinsă la capitolul 67.02 „Cultură, recreere şi religie”, subcapitolul „Activităţi culturale, sportive şi de tineret de interes public judeţean”, suma de 2.200.000 lei este destinată pentru Club Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010, iar suma de 40.000 lei este destinată finanţării aniversării celor 45 de ani de la înfiinţarea Secţiei române la Teatrul de Nord Satu Mare”.

  Olimpia Satu Mare are de primit în acest an 2.200.000 lei de la bugetul judeţului şi 1.000.000 de lei de la bugetul municipiului Satu Mare. Primăria Satu Mare mai contribuie cu încă 300.000 de lei pentru sectorul de copii şi juniori. Adunate aceste sume, fac în total 3.230.000 de lei.

  Asta, în timp ce Primăria Satu Mare cumpără din lipsă de fonduri autobuze second-hand cu doar 14.000 de euro, iar Olimpia a cheltuit doar pentru deplasarea de la Brazi 7.000 de lei, pe transport, cazarea şi masa celor 30 de delegaţi (antrenori, jucători şi staff-ul medical).

 34. calin v. a spus: 15 septembrie 2014, ora 19:07

  Anul trecut, alti antrenori, alti jucatori meciuri cu echipe mult mai bune; egal cu Craiova, egal la Resita, victorie cu Tg. Mures, victorie la UTA si prima infrangere etapa 5-a la CSU Craiova, iar acum ; faceti voi diferenta. Inca ceva si mai grav; din toate echipele de juniori din Satu Mare nu avem nici unul inclus in lotul echipei mari. Drept dovada urmariti lotul echipei la ultima deplasare. Chiar sa nu aiba nici unul nici o valoare? Atunci ce ne mai laudam caci investim in copii cand si pe care ai avem le dam drumul sa plece. Pacat.

 35. Nicu a spus: 15 septembrie 2014, ora 18:18

  ASTA MERITA SATMARENI ANUL TRECUT AM DIFELAT CU FOSTI ANTRENORI SATMARENI AM ADUS REUTURI DIN ORADEA UNDE A AVUT ACELAS REZULTAT BRAVO BABUT DAN SI CAMPIANU VOI VA PRICEPETI LA FOTBAL POATE VOM PROMOVA IN ESALONUL 3 LA ANU.

 36. MARI ONETA a spus: 15 septembrie 2014, ora 18:01

  De ce nu are rezultate ??Pentru ca sunt doi indivizi care n-au nicio treaba cu fotablul si se dau mari sefi acolo,la Olimpia !!Ia ghiciti cine sunt aia doi ??

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517