00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Azi: Minerul Rodna – CSM Satu Mare în returul barajului de promovare în Liga 3

Scris de Constantin Demian, 22 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

După ce în prima manşă sătmărenii s-au impus cu 5-0

Sâmbătă, în 20 de localitaţi din ţară, se joacă meciurrile manşei a doua din cadrul barajului de promovare în Liga 3 la fotbal. Unul dintre aceste meciuri ne interesează şi pe noi sătmărenii, cel de la Rodna, dintre Minerul, campioana judeţului Bistriţa-Năsăud şi CSM-Olimpia, campioana judeţului Satu Mare.

Învingătoare cu scorul de 5-0 în prima manşă, formaţia sătmăreană şi-a asigurat practic promovarea în L3 şi ar trebui să abordeze jocul fără mari emoţii. Probabil că aşa şi este şi că jucătorii antrenorii sunt relaxaţi. Totuşi trebuie şi prudenţă şi o abordatre matură a meciului pentru a evita orice surpriză. De altfel şi conducerea clubului s-a comportat ca atare luând decizia ca lotul CSM-lui să facă deplasarea spre Rodna în cursul zilei vineri. Delegaţia sătmăreană s-a cazat la un hotel din staţiunea Sîngeorz Băi urmând ca în ziua meciului să îţi continue drumul până la Rodna.

Din păcate, acum la final de sezon, nu foarte uşor, dar nici foarte solicitant, o parte din jucători au probleme medicale astfel că antrenorul Zoltan Ritli are multe griji pe cap în ce priveştre alcătuirea echipei. Astfel, fundaşul Vădan, care a făcut totuşi deplasarea, are şanse minime să joace din cauza problemelor musculare şi articulare de la coapsa dreaptă şi la bazin. Apoi, Raul Ritli şi Vlad Ţoca au la rândul lor probleme musculare prezenţa lor în ”11”-le de început fiind incertă. Incertă este şi utilizarea lui Bordac după entorsa de genunchi suferită la barajul cu Talna Oraşu Nou în timp ce Tincău pare să fi fost recuperat şi va juca, probabil diin primul minut. Dar dincolo de aceste aspecte, neplăcute fireşte, credem că, indiferent de formula utilizată de antrenorul Zoltan Ritli, CSM Satu Mare poate să câştige meciul de la Rodna.

Formaţia probabilă CSM: Curileac – Ţoca, Doroş, Ritli (Şimon), Ionescu, B. Nyilvan, Schwarckopf, Şimon (Jakkab), Faur, Tincău, R. Nyilvan, Cădar.

Partida de la Rodna se va disputa cu începere de la ora 17:30 şi va fi arbitrată de o brigadă din Baia Mare cu Zoltan Szekely jr. la centru. Observator de joc a fost delegat C. China (Baia Mare) în timp ce observator de arbitri este fostul ecuson FIFA, Costantin Gheorghe (Suceava).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.