Avocatul Horia Adrian Ungur îşi lanează un CD de colinde la Biserica Greco-Catolică Sfântul Francisc

Scris de Mihaela Ghiţă, 30 decembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Av. Horia Ungur

Prima zi din Noul An rezervă un moment cu totul aparte pentru Biserica Greco-Catolică Sfântul Francisc de pe strada Rodnei din municipiul Satu Mare. Alături de părintele paroh, Ovidiu Bîrle, Consiliul Parohial şi credincioşi se va afla avocatul Horia Adrian Ungur care va susţine un scurt recital cu ocazia lansării celui de-al treilea CD ”Nihil Sine Deo” III – Colindaţi de Crăciun cu Ungur Horia Adrian.

Evenimentul va avea loc după Sfânta Liturghie şi se doreşte a fi un dar de suflet de început de an pentru toţi cei prezenţi.

De asemenea, credincioşii vor avea posibilitatea de a achiziţiona CD-ul care reuneşte numeroase colinde mult îndrăgite de autor. Sătmărenii sunt invitaţi cu multă căldură să ia parte la acest eveniment pregătit din inimă, să colinde alături de invitat, ca o binecuvântare pentru Anul Nou – 2022.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517