Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Autorităţile au fost puse în alertă din cauza unui geamantan suspect din centrul oraşului

Scris de Mihaela Ghiţă, 23 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Autorităţile au fost puse în alertă din cauza unui geamantan suspect din centrul oraşului

Autorităţile au fost puse în alertă din cauza unui geamantan suspect din centrul oraşului

Azi, 23 octombrie 2017, în jurul orei 9.50 o valiză suspectă a fost identificată în faţa băncii Pireus Bank din Piaţa Libertăţii, din municipiul Satu Mare.

Autorităţile au acţionat în cel mai scurt timp posibil, prezentându-se la faţa locului echipaje de poliţie, jandarmerie, mascaţi, pirotehnişti şi echipaje de ambulanţă pentru a elimina orice pericol.

În urma cercetărilor făcute de către echipa de pirotehnişti, s-a constat că geamantanul era gol.

Costurile intervenţiei vor fi acum suportate de către persoana care a uitat geamantanul.

De asemenea, pe durata intervenţiei, programul şi traseul autobuzelor care tranzitează staţia de pe A.I. Cuza au fost perturbate, modificându-se traseul acestora.

În cele din urmă a apărut şi proprietarul geamantanului, care, uşor amuzat s-a arătat surprins de „atenţia” primită.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 24 octombrie 2017, ora 10:48

    Exista vreo lege care amendeaza persoanele uituce ?. Cred ca pensionarii/batranii (clatiti la cap) ar fi cei mai expusi…..De ce ar suporta proprietarul geamantanului toate cheltuielile,…, el a solicitat echipajele la fata locului ? sau trebuie sa plateasca pt. prostia altora (cei care au inventat acest lucru). Bine ca nu-l bagati in puscarie pe vreo 5 ani…….Asta-i Romania voastra !.

  2. parearea mea a spus: 23 octombrie 2017, ora 11:38

    In fiecare lucru rău există şi un bine: „Costurile intervenţiei vor fi acum suportate de către persoana care a uitat geamantanul.” Prin urmare, strict interzis sa ne mai îmbolnăvim de alzheimer!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.