00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Legea cauzei şi a efectului. 04.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Sezonierii din vara aceasta. 05.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Cum este să trăieşti 4 ani în Dubai?. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Instalaţii modern de distilat borfot de fructe. 10.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: O nouă generaţie de ziarişti. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 13.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Cum ne influenţează gândurile viaţa? 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 16.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Uciderea mistreţilor între necessitate şi obligaţie. 17.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob şi Irina Tămăşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 23.08.2019

Automatul de bilete de pe Drumul Careiului se defectează frecvent

Scris de Ioan Aniţaş, 25 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cu aproximativ două săptămâni în urmă consemnam în coloanele ziarului nostru nemulţumirea unui concitadin faţă de faptul că automatul de bilete de autobuz de pe Drumul Careiului, cartierul Micro 15, şi-a dovedit abilităţile de hoţ.

Mai exact, pentru biletul de 2,5 lei a încasat 3,5 lei.Iată că acelaşi aparat buclucaş captează atenţia călătorilor. Pe această temă ne-a sunat la redacţie R.D., care ne-a spus:

„Era sâmbătă dimineaţă, 18 mai, în jurul orei 6 şi 45 de minute. Aşteptam autobuzul nr. 1, ca să pot ajunge la Gara CFR, timp în care am încercat să-mi cumpăr un bilet valabil o călătorie, nu mai mult. Când am căutat să acţionez butonul de comandă al aparatului am constatat cu surprindere că n-am nicio şansă de a cumpăra biletul. Aparatul nu reacţiona la comenzi. Am fost obligat să urc în mijlocul de transport fără bilet până la prima staţie, de lângă biserica în construcţie, de unde am cumpărat biletul. Oare cine poartă răspunderea într-o asemenea situaţie când călătorul de bună credinţă caută să aibă legitimaţie de călătorie valabilă, dar nu are de unde să o cumpere? Vorbind cu o serie de cunoscuţi, am aflat că situaţii asemănătoare sunt mai multe. Omul este pasibil de amendă sau este obligat să renunţe la călătorie, lucru care nu este normal. Mi-aş permite să fac propunere conducerii unităţii prestatoare să găsească o soluţie care să nu pună călătorul onest în situaţii dificile. Poate se va găsi această idee salvatoare. Mulţumesc”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.