Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Austria reduce alocaţiile pentru copiii care trăiesc în alte ţări

Scris de Mioara Maxim, 07 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ideea reducerii alocaţiilor pentru copiii care trăiesc în altă ţară, în timp ce părinţii lor muncesc în Austria, a fost lansată cu 2 ani în urmă de Sebastian Kurz, când era ministru de externe.

El aprecia că este vorba despre o incorectitudine de sistem să transferi pentru 2 copii care nu trăiesc în Austria 300 de euro în România, unde suma se apropie de venitul mediu.

În Austria, coaliţia la putere include un partid de extremă dreapta, antiimigraţie, iar tema alocaţiilor se anunţă uşor de rezolvat, informează TVR. Valoarea acestor plăti variază în funcţie de vârstă şi de numărul copiilor, dar începe de la 114 euro pe lună pentru un singur copil.

Multe locuri de muncă din sănătate şi construcţii sunt ocupate de angajaţi care provin din Europa deEst: Ungaria, Slovacia sau România, noteaz[ dcnews.

Executivul austriac vrea să facă economii de 2,5 miliarde de euro prin reducerea facilităţilor sociale şi a ajutoarelor pentru refugiaţi.

Guvernul austriac consideră că măsura nu încalcă regulile UE privind interzicerea discriminării.

Abonează-te acum Online!
  1. OSZ a spus: 10 ianuarie 2018, ora 21:53

    Este corect, dacă nu acolo fac şcoala

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.