Austria nu ne vrea în Schengen

Scris de I. Z., 06 decembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Karl Nehammer

Austria se opune în continuare extinderii spaţiului Schengen cu România şi Bulgaria, a declarat marţi cancelarul Karl Nehammer.

Problemele de migraţie cu care se confruntă Austria nu pot fi imputate României, a replicat, la scurt timp ministrul Lucian Bode.

Acesta reiterează că România îndeplineşte toate condiţiile tehnice pentru aderarea la spaţiul Schengen.

„În mod categoric, ţara noastră nu poate fi sancţionată nemeritat şi nejustificat pentru această situaţie. Nu prin România trece fluxul migratoriu şi nu România este generatoarea acestui flux. Fără doar şi poate, România îndeplineşte toate condiţiile tehnice pentru aderarea la spaţiul Schengen. Rapoartele rezultate în urma celor două misiuni de evaluare ale României au fost pozitive şi au fost dezbătute în grupuri de lucru inclusiv cu participarea reprezentanţilor Austriei”, a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 08 decembrie 2022, ora 12:09

  Sursa : Digi24.ro.

  ” Bode, înainte de JAI: Ne dorim să intrăm cu Bulgaria, dar interesul nostru e mai presus. Acceptăm orice compromis în interesul României”

  Ca urmare, acest imbecil de ministru Bode ( PNL) ar accepta orice compromis doar ca sa vada rromanica in Schengen pt. care presupun ca ar da si gazele romanesti gratuit austriecilor daca acestia asta ar cere de la el !.
  Boul asta accepta orice compromis ca un slugoi in genunchi !!!. Cu asemenea ministri la ce fel de RESPECT mai puteti astepta ?. Exact la fel ati intrat si in UE renuntand la suveranitatea si economia voastra devenind o Colonie de consum a UE-lui !. Acest ministru merita demis si alungat !. ( De ce sa recurgi la compromisuri daca ai indeplinit toate criteriile de aderare ???… Cere-ti drepturile mai Boule !…Acceptati ca un pitic cu curu’ mare ca Austria sa vina sa va dicteze ?… Unde-i mandria voastra nationala ?)

 2. Dac Bulibas a spus: 07 decembrie 2022, ora 12:00

  Va reamintesc ca acest impostor pe nume Lucian Bode este cel care a contribuit la achiziţia celor 600 de masini de lux de la Automobile Bavaria, firma condusă de Michael Schmidt, un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, un contract în valoare de aproape 100 de milioane de lei, fără TVA.
  Imi poate spune cineva ca ministru acest NEMERNIC incompetent a facut vreun SINGUR lucru bun si apreciabil pt. poporul roman ???…. Incompetenta lui incearca tot timpul sa puna pe vina altora ca si in cazul de fata !. Asta nu a fost si nu este capabil sa rezolve nimic !. Este o nulitate absoluta platita regeste din bani publici. Evident este si el din PNL !!!.
  NU meritati sa fiti primiti in spatiul Schengen !!!.

 3. Bravo a spus: 07 decembrie 2022, ora 00:39

  Foarte Bine …

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517