Au fost prinşi hoţii care au spart o casă din Urziceni: tineri din Sălaj

Scris de I. Z., 16 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri, 13 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Petreşti au identificat persoanele care, la data de 10 ianuarie a.c., ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil situat în localitatea Urziceni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma desfăşurării activităţilor informativ-operative, au fost identificate patru persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 39 de ani, toate din judeţul Sălaj.

Totodată, în urma vizionării imaginilor de supraveghere stradală, poliţiştii au constatat faptul că, la volanul autoturismului cu care cele patru persoane s-ar fi deplasat, s-ar fi aflat bărbatul de 39 de ani, care nu figurează în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517