Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Attila Karda: „Demisionez imediat dacă nu terminăm campionatul pe locurile 1-6!”

Scris de Constantin Demian, 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Dar în momentul de faţă Olimpia se află pe un loc retrogradabil

Situaţia Olimpiei Satu Mare, din punct de vedere sportiv, dar şi financiar, i-a îndemnat pe realizatorii emisiunii „Audienţe în direct” de marţi să îi învite în studioul Informaţia TV pe preşedintele Attila Karda şi pe Alexandru Horvath, membru în Consiliul director al clubului.

În cadrul emisiunii s-au dezbătut multe din aspectele mai mult sau mai puţin plăcute din ograda clubului. O parte din aceste aspecte dezbătute le prezentăm îm materialul alăturat.

Din start preşedintele Attila Karda a declarat că situţia proastă, rezultatele i se datorează în cea mai mare parte antrenorului Tibor Selymesi. I s-a reproşat acestuia pregătirea deficitară, jocul slab, campania de transferuri, tensiunile din sânul echipei etc. Dar, în ciuda poziţiei din clasament, locul 16 cu 7 puncte, el a afirmat că obiectivul Olimpiei rămâne neschimbat, acela de a termina campionatul pe locurile 1-6. Dar preşedintele a recunoscut că acest obiectiv nu a fost fixat de el, de comun acord cu banca tehnică, ci i-a fost impus. Obiectivul a venit de sus, de la primarul Gabor Kereskenyi şi pe care l-a acceptat. „Eu fac ce mi se spune” a declarat la un moment dat domnul Karda. Dar a adăugat: „Demisionez imediat dacă nu terminăm campionatul pe locurile 1-6”.

Altfel, el a mai declarat că, în cazul în care va fi demis Tibi Selymesi va fi angajat un antrenor sătmărean spunându-ne că în acest sens l-a abordat pe Mircea Bolba. Dar şi pe Zoltan Ritli. Cât priveşte o eventuală demisia a sa, la pachet cu Selymesi, Attila Karda a declarat că nu ia în considerare o asemenea variantă. „Nu am de gând să demisionez. Am 35 de ani şi vreau să fac carieră în acest domeniu”. Aşa să fie domnule Karda! Dar nu face experimente pe banii sătmărenilor.

Celalălt invitat al emisiunii, Alxandru Horvath a punctat şi el cu mai multe întrebări dar, de cele mai multe ori, răspunsurile au fost ocolite. O întrebare o repetăm şi noi. Cum poate fi domnul Karda „Team manager” al Olimpiei şi, simultan, preşedinte al Consiliului director? Este clar, un conflict de interese.

Din alte surse am aflat că marţi dimineaţă a avut loc o întâlnire la Primărie între Gabor Kereskenyi şi Attila Karda. Dar, după apelul la calm şi linişte în sânul echipei, acestuia din urmă i s-a trasat sarcina pentru următoarele două etape, 4 puncte ori…

Referitor la partea financiară, preşedintele Olimpia a recunoscut că s-a ajuns la fundul sacului. Totuşi, salariile sunt achitate la zi şi s-au plătit şi datoriile către stat. Iar până la sfârşitul acestei săptămâni se vor achita şi datoriile către Onicaş, Anca, Faur astfel încât clubul să nu fie penalizat de FRF. Până la sfârşitul anului se mizează pe banii care urmează să fie viraţi de Consiliul Judeţean.

Pentru unele chestiuni financiare, Attila Karda nu s-a sfiit să arunce săgeţi otrăvite către unii dintre foştii colaboratori. Astfel, a afirmat că la începutul sezonului trecut, Catrinel Raţ ar fi semnat un stat de plată, cu 40.000 de lei, pentru unii jucători care la acea oră nu mai erau la Olimpia. „O mojicie! Să-i fie ruşine lui Karda! La acea dată nu mai aveam drept de semnătură aşa că acel stat, dacă l-aş fi semnat, nu putea fi onorat” a spus Catrinel Raţ.

Ar mai fi multe de scris despre Olimpia. Dar ne oprim aici cu speranţa că acest conflict se va stinge după câteva rezultate bune ale Olimpiei.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. Ioo a spus: 13 septembrie 2017, ora 12:55

  Mincinosi plecatii toti pe care va pus ..udmr…cu lotu asta nu aveti cum saxramaneti in B

 2. InimaDeLeu a spus: 13 septembrie 2017, ora 10:50

  Pleaca!

 3. Bridge a spus: 13 septembrie 2017, ora 09:54

  Io zic să-ţi dai deja demisia nene.

 4. Basci a spus: 13 septembrie 2017, ora 00:31

  Olimpia are obiectiv locurie 1-6 si e pe 16. Chiar conteaza asa mult o cratima?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.