18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Atenţie la zăpada care pică de pe acoperişuri! (Foto)

Scris de Matei Larisa, 18 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un aspect important în rândul cetăţenilor a fost ridicat în cursul zilei de ieri, de către unul dintre cititorii cotidianului Informaţia Zilei care ne-a contactat telefonic.

„În cursul dimineţii de azi, trecând pe lângă Colegiul Mihai Eminescu, am fost martor la o întâmplare foarte neplăcută. Zăpada de pe acoperişul colegiului a căzut exact pe una dintre maşinile parcate, reuşind să îndoaie capota maşinii. O situaţie şi mai gravă ar fi fost probabil dacă acea zăpadă cădea pe un om, un vârstnic sau un copil. Într-un colţ era pus într-adevăr un afiş care avertiza cetăţenii să aibă grijă la căderea zăpezii de pe acoperiş însă asta nu te protejează 100%, pe unde să treci? Ar trebui să se facă ceva în această privinţă deoarece acoperişul pare a fi foarte înclinat, motiv pentru care zăpada cade de îndată când gradele de afară cresc. Totuşi, de la această întâmplare stau şi mă întreb pentru ce plătim parcare în centrul municipiului? Taxele s-au mărit acum câteva luni, au apărut mai multe zone A, însă uitaţi cum pe parcursul iernii maşinile ne sunt în pericol în aceste parcări pentru care primăria cere bani. Este normal? Cine va răspunde acum de maşina omului, deşi el e practic nevinovat? Pe de altă parte, de când ne-au lovit zăpezile, implicit gheaţa, nu am văzut ca parcările, tot din centrul municipiului evident, să fie pe deplin curăţate, să poţi parca liniştit. Asta aşa, pentru că plătim şi pentru cinci minute. Dar trotuarele? Aceste aspecte nu ţin de primărie? Ori pe durata iernii ar trebui toţi să ne baricadăm în casă de teama să nu alunecăm, pe trotuarele din oraş, sau de teama să nu ne pice zăpada de pe acoperiş în cap? E normal în secolul 21 să se întâmple aşa ceva?” ne-a relatat cititorul nostru H.A.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 19 ianuarie 2019, ora 12:50

    Cititorule !!!,Parcare in centrul municipiului platesti pt. ca parchezi pe domeniul public (!) ( si nu in curtea ta !) iar asta hotareste si aplica conducerea orasului pe care ai votat sau nu ori ca-ti place sau nu. Oricum nu esti obligat sa parchezi in Centru municipiului, parcheaza acolo unde nu trebe sa platesti, putina miscare nu-ti strica mai plimba-te putin si pe jos ca este cu folos sau lasa-ti masina acasa si foloseste mijloace de transport in comun sau deplaseaza-te cu bicicleta, ai in ce alege, nu fii comod. Comoditatea se plateste !. Daca ai bani de masina si de combustibil in ea atunci ar trebui sa ai bani si pt. asigurare suplimentara contra intemperiilor ca in caz de avarie datorate fenomenelor naturale sa fie cine sa te despagubeasca la nevoie. Daca nu-ti place zapada muta-te in Africa sau undeva la Ecuator si acolo nu o sa ai parte de ea. Aici in Rom. asta sunt conditiile cu care suntem deja cu mici exceptii obisnuiti. In privinta curatarii trotuarelor nu poti astepta ca cei plecati in strainatate sau la distanta mare de casa sa vina si sa curete trotuarul din fata imobilului cu fiecare ninsoare. Odata asigura-le aici ceea ce primesc acolo si dupa aia vino cu pretentii. Crezi ca oamenii de placere au plecat de acasa ?. Asa ca mai lasa-ti pretentiile mai jos si fa si tu ceva ca sa fie mai bine daca esti in stare. Daca stai la bloc si nu-ti convine taxa de parcare impusa de Primarie sau nu esti multumit cu conditiile oferite ai posibilitatea sa te intelegi cu un proprietar cu curte unde sa-ti tii masina mai in siguranta in schimbul unei chirii. Cum Rom. este tara tuturor posibilitatilor consider ca ai destule in care poti alege. Nu astepta ca totul sa ti se ofere in mod gratuit ca nu esti Buricul pamantului !. Sau poate te crezi chiar Buricul pamantului ?. In fond nu te obliga nimeni sa ai masina sau sa circuli cu ea !. Nu circuli cu masina, nu poluezi !. Din partea mea poti sa te baricadezi in casa toata iarna fara sa iesi dar in caz de cutremur poate cade casa pe tine si dai de lucru altora ca sa te salveze. Alegerea iti apartine Cititorule !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.