Atenţie la maşinile lăsate în parcare! Se fură pe strada Horea | Informaţia Zilei

Atenţie la maşinile lăsate în parcare! Se fură pe strada Horea

Scris de I. Z., 10 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Duminică, 9 februarie a.c., în jurul orei 19.20, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au fost sesizaţi de către un bărbat, din municipiul Satu Mare, cu privire la faptul că persoane necunoscute, profitând de portierele neasigurate ale autoturismului personal, parcat pe strada Horea, din municipiul Satu Mare, au sustras din interior mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, aceştia au identificat cu operativitate persoana bănuită de furt, ca fiind un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, reuşind recuperarea prejudiciului în proporţie de 70%.

Cercetările se efectuează în continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Abonează-te acum Online!
  1. adi a spus: 10 februarie 2020, ora 15:14

    Dar pulitia locala de ce-i platita ???Desfintati dracului ca n-avem nici un folos dupa ei ,se cheltuie sute de milioane cu aceasta institutie care nu si-a dovedit nici pe departe utilitatea Aceata suma s-ar putea investi in zeci de obiective din municipiu .care si asa arata ca vai de capul nostruD-le primar ce ziceti?????

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517