Asociaţia Free Life organizează sâmbătă o nouă ediţie a târgului de adopţie a animalelor de companie | Informaţia Zilei

Asociaţia Free Life organizează sâmbătă o nouă ediţie a târgului de adopţie a animalelor de companie

Scris de Ioana Vladimirescu, 26 septembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Imagine de la una din editiile targului organizat de Free Life in Gradina Romei

Imagine de la una din editiile targului organizat de Free Life in Gradina Romei

Asociaţia Free Life Satu Mare, organizaţie de protecţie a animalelor, invită sătmărenii care iubesc animalele să adopte.

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, începând cu ora 10, în Grădina Romei se organizează o nouă ediţie a Târgului de adopţii a animalelor de companie. Reprezentanţii Free Life consideră că acum este momentul ca toţi iubitorii de animale să facă un pas important şi să adopte un căţel pentru a-i face loc la adăpost altuia.

Curtea Constituţională a decis săptămâna aceasta că Legea privind gestionarea câinilor comunitari este constituţională. Astfel, în 14 zile din momentul în care câinii ajung în adăpost, în caz că nu sunt revendicaţi sau adoptaţi, ei vor fi eutanasiaţi: „Dacă adoptăm acum cât mai mulţi câini vom reuşi să eliberăm locuri în adăpostul nostru din zona Parcului Industrial. Vom reuşi să salvăm alţi câini, pe care îi vom aduce de la serviciul de ecarisaj”, transmite Carmen Frăţilă, reprezentantă a Asociaţiei Free Life.

Abonează-te acum Online!
 1. un iubitor de animale a spus: 27 septembrie 2013, ora 11:34

  Niciodata nu se va rezolva problema maidanezilor in Romania degeaba eutanasiaza cainii!!( si eutanasia la noi stiti cum se practica : cu bata in cap )
  Suntem cu totii de acord, iubitori de animale si nu ca nu vrem caini pe strada!!
  Pana nu se va face un RECENSAMANT!!! al cainilor cu stapani, in toata tara, nu se va face nici un pas inainte problema ramane. Trebuie luati in EVIDENTA toti cainii, si sterilizate macar femelele, din toate gospodariile, astfel incat sa nu mai fie pui aruncati sau adusi in oras.
  O ultima masura, populatia la noi nu va fi educata pana nu se va pedepsi abandonul si cruzimea fata animale cu AMENZI usturatoare.

  Atat daca s-ar face in cativa ani scapam de cainii fara stapan.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345