14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Asociaţia “Apel la Acţiune” dă startul unei noi ediţii a Campaniei umanitare “Ajutoarele lui Moş Crăciun”

Scris de Ioana Vladimirescu, 29 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sătmărenii se pot implica împlinind dorinţele celor peste 300 de copii din case
de tip familial şi centre de plasament din judeţ care i-au scris Moşului

Iasmina are 14 ani şi îşi doreşte un parfum şi o pereche de bocanci pentru mama ei. Cel mai mult şi-ar dori bocancii pentru mama… Cristian are 12 ani şi visează la o căciulă, o minge de fotbal, un joc Monopoly şi nişte dulciuri. Dănuţ, ca să nu râdă colegii de clasă de el, îi scrie lui Moş Crăciun că şi-ar dori o pereche de adidaşi, un trening şi o maşinuţă cu telecomandă…

Sunt câteva din scrisorile pe care copii din casele de tip familial din judeţ le-au trimis lui Moş Crăciun cu speranţa că lucruşoarele trecute de ei le vor primi în dar, sub brad. Împlinirea acestor vise ale unor copii la fel ca toţi ceilalţi copiii din lume depinde de noi, de cei care vrem şi putem să devenim „Ajutoarele lui Moş Crăciun”.

Peste 1.000 de sătmăreni s-au implicat în primele două ediţii ale campaniei umanitare

Joi, 28 noiembrie 2019, în Atelierul lui Moş Crăciun al Asociaţiei „Apel la Acţiune” a demarat cea de-a treia ediţie a Campaniei umanitare intitulată sugestiv “Ajutoarele lui Moş Crăciun”. O campanie născută din dorinţa unor tineri de a face ceva mai mult pentru comunitate, pentru cei care au mare nevoie de noi. Faţă în faţă cu presa au stat Moş Crăciun, ce ne-a mărturisit că are foarte multe scrisori de la copii care, din păcate, uită de multe ori să mai spere în ceva mai bun pentru viaţa lor, Mihai Huzău – preşedintele Asociaţiei Apel la Acţiune, Alex Şuta, Anca Puşcaş, Renato Crîşmar şi Anişoara Ienăşoiu, ajutoare de nădejde ale Moşului. Aşa cum notam în rândurile de mai sus, Campania umanitară „Ajutoarele lui Moş Crăciun” a ajuns anul acesta la ediţia cu numărul trei. Iată că pentru al treilea an consecutiv, asociaţia sătmăreană se implică trup şi suflet, alături de oameni buni şi generoşi, o armată de sătmăreni care din ceea ce au îşi doresc să dăruiască.

Scopul campaniei este de a aduce magia Crăciunului în inimile copiilor din familii nevoiaşe, copiilor din centre de plasament şi case de tip familial. În primele două ediţii ale campaniei umanitare, peste o mie de sătmăreni au jucat rolul ajutoarelor lui Moş Crăciun, îndeplinind dorinţele scrise de copii în scrisorile adresate Moşului. Sătmărenii care s-au implicat au dăruit de fapt peste 700 de cadouri, bucurând aşadar 700 de inimi de copil. Pe lângă darurile primite de copii, din donaţiile şi sponsorizările făcute de sătmăreni, Asociaţia Apel la Acţiune a reuşit să acopere şi o serie de lipsuri materiale din casele de copii, achiziţionând centrale termine, obiecte de mobilier, maşini de spălat, amenajând chiar o sală de studiu la una din case.

Darurile vor fi împărţite în 20, 21 şi 22 decembrie

Anul acesta, în Atelierul lui Moş Crăciun sunt peste 300 de scrisori destinate acestuia, scrise de mânuţele unor copii care visează de un an la aceste zile pline de magie din decembrie. Cei care doresc să îndeplinească dorinţele copiilor din scrisorile către Moş Crăciun sunt aşteptaţi să vină în Atelierul Moşului situat în Piaţa Libertăţii 2, la subsolul Hotelului Dana 2, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 14 la 20, sâmbătă de la ora 14 la 18, pentru a lua o scrisoare, a cumpăra ce scrie în ea, a ambala frumos aceste lucruşoare ce şi le doresc copiii şi a aduce astfel o mare, foarte mare bucurie în inimile celor cu care soarta nu a fost atât de bună…

Totodată, în Atelierul lui Moş Crăciun se pot face şi donaţii pentru ca Asociaţia „Apel la Acţiune” să continue să sprijine copiii şi pe parcursul anului, în activităţile de zi cu zi. Cadourile ce prind viaţă cu sprijinul celor ce ridică scrisorile copiilor se aduc la sediul Atelierului lui Moş Crăciun până în 9 decembrie 2019. Cei care pot şi îşi doresc, sunt invitaţi ca în calitate de ajutoare ale Moşului să participe şi la împărţirea darurilor, programată pentru zilele de 20, 21 şi 22 decembrie 2019.

Fiecare dintre noi poate deveni ajutor al lui Moş Crăciun

Asociaţia „Apel la Acţiune” îi mai roagă pe sătmăreni ca în cazul în care cunosc familii nevoiaşe cu copii care îl aşteaptă pe Moş Crăciun, dar situaţia financiară nu le permite această bucurie, să anunţe aceste cazuri fie pe site-ul Asociaţiei, www.apellaactiune.ro, pe adresa de e-mail apellaactiune@gmail.com, pe pagina de Facebook a asociaţiei sau la numărul de telefon 0755.814.892.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.