Artistul fotograf Bikfalvi Zsolt prezintă la Carei impresii din Delta Dunării | Informaţia Zilei

Artistul fotograf Bikfalvi Zsolt prezintă la Carei impresii din Delta Dunării

Scris de Vasile Andreica, 14 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi, 16 ianuarie 2020, începând cu ora 18:00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei va avea loc proiecţia multimedia şi prezentarea impresiilor din călătorie “Delta Dunării”, susţinută de artistul fotograf careian Bikfalvi Zsolt, vicepreşedinte al Clubului Foto “Vasile Vénig László” din Carei.

În cadrul evenimentului, Bikfalvi Zsolt va prezenta, prin intermediul fotografiilor proiectate, experienţa trăită în timpul călătoriei în zona Deltei Dunării. Acesta a încercat să surprindă viaţa de zi cu zi, tradiţiile şi obiceiurile culturale bogate din această locaţie deosebită.

Proiecţia multimedia este organizată în cadrul ediţiei a VIII-a a Festivalului Internaţional de Fotografie ”Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”, sub patronajul Asociaţiei Euro Foto Art din Oradea. Prezentarea va avea loc în limba română. Intrarea este liberă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517