Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla . 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat:Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Carmen Sas. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 15.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:. 18.30 Şedinţă a consiliului local Satu Mare 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură. 22.30 Concert 23.30 Ştiri

Armin Vida, cooptat în lotul României pentru Mondialul de karate

Scris de Ionuţ Blăjean, 21 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pe adresa clubului CS Samuraiul Satu Mare a ajuns zilele trecute o înştiinţare din partea Federaţiei Române de Karate (cea olimpică). O veste îmbucurătoarea care spune că sportivul Armin Vida a fost selecţionat în lotul naţional FRK, lot care va participa la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu de la Bucureşti din perioada 14-17 septembrie.

Legitimat la CS Samuraiul – secţia Lazuri, Armin Vida practică karate de 10 ani şi are în palmares medalii obţinute la competiţii naţionale şi internaţionale, cele mai valoroase fiind un titlu naţional şi un loc 4 la Europene. La Mondial va participa la proba kumite individual la -76 kg.

„De când funcţionează secţia din comuna Lazuri, niciodată nu a dat un sportiv la campionatele mondiale, deşi clubul are în palmares titluri naţionale şi europene. Este o şansă unică ca un sportiv din mediul rural să ajungă la un mondial. Armin este susţinut de comunitatea din Lazuri, iar de partea finaciară se ocupă Primăria comunei”, se arată într-un comunicat remis de CS Samuraiul.

Sportivii clubului nu au avut vacanţă, iar pentru Armin urmează un program intens de pregătire alături de toţi antrenorii Asociaţiei Judeţene de Karate Satu Mare. Timp de aproape o lună se va antrena de două ori, dimineaţa şi seara. De pregătirea fizică se va ocupa Arnold Anzik – antrenor la Energy, Ivan Filer va asigura partea teoretică de arbitraj, iar partea tehnică îi revine lui Robert Magos.

“Este o sarcină destul de grea pentru Armin deoarece, pe lângă România, va reprezenta şi comuna în care locuieşte. Comunitatea din Lazuri îşi pune mari speranţe în el”, mai transmite clubul sătmărean.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.