16.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Continuă dezbaterile pe marginea raportului MCV şi a rezoluţiei. (reluare) 01.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.30 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 03.40 Cultură – 10x10 Născut în România 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Boca Ştefania. Titlul emisiuni: De ce este nevoie de Ziua Naţională Fără Tutun? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Reformacio cask rola szol. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Continuă dezbaterile pe marginea raportului MCV şi a rezoluţiei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Lansare de carte „Flăcări” de Dariu Pop la Casa Ferenţiu 14.40 Teleshopping 15.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratamente medicale în strainătate. 15.20 Cultură, Hoinar prin Satu Mare 16.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 17.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Ioan Leitner. 18.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Dan Brulea. Titlul emisiunii: De ce ajung angajaţii să dea în judecată instituţiile în care lucreaz? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Ciprian Prodan, Tiberiu Csik . Titlul emisiunii: În memoriamDaniel Prodan .

Armin Vida, cooptat în lotul României pentru Mondialul de karate

Scris de Ionuţ Blăjean, 21 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pe adresa clubului CS Samuraiul Satu Mare a ajuns zilele trecute o înştiinţare din partea Federaţiei Române de Karate (cea olimpică). O veste îmbucurătoarea care spune că sportivul Armin Vida a fost selecţionat în lotul naţional FRK, lot care va participa la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu de la Bucureşti din perioada 14-17 septembrie.

Legitimat la CS Samuraiul – secţia Lazuri, Armin Vida practică karate de 10 ani şi are în palmares medalii obţinute la competiţii naţionale şi internaţionale, cele mai valoroase fiind un titlu naţional şi un loc 4 la Europene. La Mondial va participa la proba kumite individual la -76 kg.

„De când funcţionează secţia din comuna Lazuri, niciodată nu a dat un sportiv la campionatele mondiale, deşi clubul are în palmares titluri naţionale şi europene. Este o şansă unică ca un sportiv din mediul rural să ajungă la un mondial. Armin este susţinut de comunitatea din Lazuri, iar de partea finaciară se ocupă Primăria comunei”, se arată într-un comunicat remis de CS Samuraiul.

Sportivii clubului nu au avut vacanţă, iar pentru Armin urmează un program intens de pregătire alături de toţi antrenorii Asociaţiei Judeţene de Karate Satu Mare. Timp de aproape o lună se va antrena de două ori, dimineaţa şi seara. De pregătirea fizică se va ocupa Arnold Anzik – antrenor la Energy, Ivan Filer va asigura partea teoretică de arbitraj, iar partea tehnică îi revine lui Robert Magos.

“Este o sarcină destul de grea pentru Armin deoarece, pe lângă România, va reprezenta şi comuna în care locuieşte. Comunitatea din Lazuri îşi pune mari speranţe în el”, mai transmite clubul sătmărean.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.