Armata Română recrutează soldaţi

Scris de I. Z., 22 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Armata – militari

După mobilizarea anunţată de Vladimir Putin , iată că şi Armata Română ia măsuri. La noi nu e vorna de sute de mii de oameni, ci doar de aproximativ 1700.
Astfel, după cum ne informează Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Satu Mare, Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară activitatea de recrutare a candidaţilor, băieţi şi fete, pentru categoria de personal ”soldat/ gradat profesionist”.
Pentru posturile de soldat/gradat profesionist, seria suplimentară 2022, sunt scoase la concurs 1695 de locuri din care 2 locuri se găsesc în judeţul Satu Mare.
Candidaţii se pot înscrie până pe data de 24.10.2022 la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Satu Mare, strada Petofi Sandor nr. 47.
Pentru orice informaţie suplimentară pe durata procesului de recrutare şi selecţie, personalul recrutor vă stă la dispoziţie şi poate fi contactat pe timpul programului de lucru cu publicul în zilele de luni, miercuri, joi, vineri între orele 08.00-16.00 şi marţi între orele 10.00-18.00 la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Satu Mare, situat în localitatea Satu Mare strada Petöfi Sándor nr. 47 sau la numerele de telefon 0261/717123, 0261/716513.

Abonează-te acum Online!
  1. mutu2 a spus: 23 septembrie 2022, ora 20:08

    Am auzit că se înrolează şi Iohanis şi Dragnea şi Băsescu şi Năstase şi Tăriceanu şi Ponta şi mulţi alţii chiar şi UDMR-iştică cică se câştigă mai bine ca în politică.Cât vor câştiga? Câte unglonţ în frunte

  2. Dac Bulibas a spus: 23 septembrie 2022, ora 14:07

    Si din ce bani o sa-i platiti pe acestia ca doar nu se inroleaza voluntar gratuit …. Din bani din imprumuturi cu dobanda ridicata luata de pe piata externa ?. Pana cand credeti ca o sa va mearga ?… Asta cred ca nu va intereseaza. Pe timp de pace de ce nu-i puneti la munca ( in constructii, la liniile de cai ferate, in agricultura, in minerit, etc…) ca sa produca valoare (PIB ) ?…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517