18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalităţi de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Viitori piloţi de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăţi din sănătate. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Ar trebui să-şi dea demisia ministrul Oprea?

Scris de I. Z., 27 octombrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ministrul Gabriel Oprea

Ministrul Gabriel Oprea

Preşedintele i-a cerut vicepremierului să îşi dea demisia ca urmare a „comunicării catastrofale” după accidentul în care şi-a pierdut viaţa politistul care deschidea coloana oficială. Gabriel Oprea a anunţat, printr-un comunicat de presă, că nu va demisiona. „În ceea ce mă priveşte, lucrurile sunt clare: nu sunt vinovat şi, prin urmare, voi continua activitatea în cadrul Guvernului”, susţine vicepremierul, care comentează că implicaţiile declaraţiilor şefului statului privind comunicarea din ultima perioadă „nu sunt instituţionale, ci exclusiv de natură politică”.

După ieşirea publică de ierii a lui Gabriel Oprea, preşedintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu vicepremierul în care l-a sfătuit să demisioneze.

„Având în vedere că opinia publică este foarte preocupată de evenimentul de săptămâna trecută, accidentul în care din nefericire a murit un poliţist la datorie, am avut o intervenţie şi l-am invitat pe vicepremierul Gabriel Oprea la o discuţie fiindcă am dorit să primesc lămuriri.

Am avut o discuţie în cursul serii şi l-am sfătuit pe Gabriel Oprea să îşi dea demisia. Ce va face domnul Oprea va decide şi probabil va face şi un anunţ public”, a spus şeful statului.

Argumentele pentru sfatul prezidenţial: întreaga comunicare pe tema accidentului a fost „catastrofală”, a precizat Iohannis.

„Proasta gestionare a crizei. Într-o astfel de criză apare foarte multă emoţie şi opinia publică are dreptul la informare şi la luări de poziţie din partea celor implicaţi şi a şefilor celor implicaţi. Întreaga comunicare pe acest accident a fost catastrofală. Pe această latură politică i-am dat sfatul domnului Oprea. Nu m-am referit la partea penală, ci strict la chestiunea de politică publică”, a explicat preşedintele.

Ar trebui să-şi dea demisia ministrul Oprea?

Abonează-te acum Online!
 1. X a spus: 31 octombrie 2015, ora 21:20

  Da, ptr. ca un tanar de 28 de ani a murit ca el sa ajunga mai repede acasa ,iar Oprea nici macar nu a oprit. Daca sunteti parinti, intelegeti ce vreau sa spun.

 2. romanca din satu mare a spus: 29 octombrie 2015, ora 19:24

  Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească pe poliţist iar părinţilor şi soţiei putere de a merge mai departe. Aşa i-a fost dat. Priviţi mai atent imaginile şi după aceea vă daţi cu părerea.

 3. Nea Nicu a spus: 29 octombrie 2015, ora 08:29

  Trebuie să-l sun pă şefu de la circulaţie că-mi trebuie o coloană oficială. E musai să merg la piaţa mare..:)

 4. mipudeco a spus: 29 octombrie 2015, ora 07:25

  Un cadru didactic a palmuit un elev si este dat afara din invatamant. (Nu sunt de acord cu bataia, dar multi elevi sunt ei insisi foarte agresivi. Dar se ia in considerare doar „fapta dascalului”).

  Oprea nu trebuie dat afara, trebuie inchis pe viata! Tanarul care si-a pierdut viata din cauza lui oprea avea 28 de ani!

 5. Hahaha a spus: 28 octombrie 2015, ora 15:50

  Dorele, nu esti tu un pic cam p r o s t? Cum sa beneficiezi de coloana oficiala pentru a merge la restaurant sau la frizer? Constitutia spune clar ca parlamentarii au dreptul doar in situatii de urgenta. Daca si astea-s situatii de urgenta, atunci ia sa beneficiem si noi de niste coloane, cu niste consiliere amante in dreapta noastra.

 6. DOREL a spus: 28 octombrie 2015, ora 12:46

  Eu cred ca e normal ca un presedinte,prim ministru, ministrii sa beneficieze de antemergator sau coloana oficiale ca doar n-o sa stea la semafor cu mine,mai ales in Bucuresti unde aglomeratia e la ea acasa. Asa se intampla in orice tara civilizata. Bineinteles ca aici nu ma refer sa beneficieze primarii,presedintii de partide ci doar atunci cand fac si ei parte dintr-o coloana oficiala cand au invitati dintre persoanele enumerate la inceput. Restul sunt doar simple povesti.

 7. cititorul a spus: 28 octombrie 2015, ora 12:45

  Nu trebuie sa-si dea demisia ministrul Oprea,pana ne omoare pe toti, sectoristu ce raspunde de str.Amatului cu puteri oculte intelege din ord. ministrului,batjocoreste,umileste,ameninta un pensionar handicapat de peste 80 ani,pentru ca asa vrea prietenul lui de pahar,vecinul meu din casa tip duplex,tot functionar public cu statut special,” sa traiti „daca asa intelegeti nobila misiune incredintata de popor.

 8. 007 a spus: 28 octombrie 2015, ora 12:23

  ,,Gabita Oprea si Ponta nu ar exista într-o ţară care pune accentul pe educaţie. O naţie formată din indivizi şcoliţi nu permite să fie călcată în picioare de ticăloşi. Până atunci, românul simplu înjură guvernanţii, merge în pelerinaj la pupat oase şi-i votează pe cei care îi oferă pomană în campanie. Vezi… există totuşi un drept inviolabil în această ţară: dreptul de a fi prost.”(Civilizatie ?)

 9. Eugen va supune atentiei : a spus: 28 octombrie 2015, ora 09:49

  Noi dezvăluiri EXPLOZIVE despre consiliera de 23 de ani a lui Gabriel Oprea | Acces la fonduri publice, vilă de la un primar UNPR în buricul Bucureştiului, scutiri de la plata de taxe şi impozite

  Potrivit unor informaţii apărute în presă, Dobre s-ar fi aflat alături de Oprea în limuzina ministrului în momentul accidentului.

  Ies însă la iveală detalii explozive din relaţia Alexandrei Dobre cu ministrul Gabriel Oprea: bani publici, finanţări dubioase şi cadouri scumpe pentru consiliera personală a vicepremierului.

  ONG FINANŢAT DE ONŢANU, SCUTIT DE LA PLATA DE TAXE ŞI IMPOZITE

  Domnişoara a primit cadou de la UNPR încă din 2012 un ONG, Asociaţia Dezvoltarea Idealurilor Tinerilor (DIT), unde a fost unsă preşedinte.
  ONG-ul este finanţat în principal de Primăria sectorului 2 condusă de Neculai Onţanu, vicepreşedinte UNPR, dar şi de alte instituţii ale statului român.
  DIT, spune sitetul ONG-ului, a fost fondată la data de 08.02.2012, prin incheiere judecatoreasca definitiva si irevocabila, urmarind sa devina una dintre cele mai cunoscute organizatii de tineret, cu activitate preponderent in sfera studenteasca.
  DIT nu este doar o Asociaţie de Tineri. DIT este un organism bine gândit şi pus la punct, prin care bani de la bugetul local sunt scoşi sub formă de sponsorizare, sau sprijin în natură pentru activităţi ale UNPR.
  Mai mult printr-o Hotărâre de Consiliu Local, ONG-ul condus de consiliera lui Oprea a fost scutit de plata de taxe şi impozite.

  VILĂ CADOU ÎN CENTRUL CAPITALEI
  Dar nu numai.

  ONG-ul consilierei personale a lui Ponta a primit şi un sediu pe Str. Jean Louis Calderon nr. 39, în buricul Capitalei, o vilă impunătoare în vechea zonă boierească a Capitalei.
  Vila are parter şi etaj şi a fost estimată de agenţi imobiliari pentru FLUX 24 la câteva sute de mii de euro.

  CINE SUNT CEILALŢI MEMBRI DIT

  Daniel Pînzaru – vicepreşedintele DIT – este totodată preşedintele Organizaţiei de Studenţi UNPR Sector 4. Domnul Pînzaru participă activ la evenimentele organizate de UNPR, partid ale cărui iniţiative le laudă şi le sprijină. Se declară încântat de cursurile organizate de DIT şi susţinute de:
  „cel mai longeviv şi mai experimentat edil din Capitală, primarul sectorului 2, Neculai Onţanu”,
  aşa cum îl prezintă domnul vicepreşedinte Pînzaru pe domnul Onţanu, pe pagina sa de Facebook.
  Marius Biro – vicepresedinte DIT – este totodată prim-vicepresedinte al Organizaţiei de Studenţi Bucureşti a UNPR. Domnul Biro crede cu adevărat în partidul pe care îl reprezintă:
  „Suntem primul partid din România care a înfiinţat organizaţiile de studenţi şi elevi, în acest fel încercând să responsabilizăm şi să susţinem toate segmentele de tineri”.

  CHEFURILE DE LA CERCUL MILITAR NAŢIONAL

  Surse din UNPR au declarat pentru FLUX 24 că Alexandra Dobre a folosit o mare parte a fondurilor primite pe ONG pentru acţiuni politice.
  De alfel, în zilele următoare, FLUX 24 va prezintă şi documente care atestă acest lucru.
  Mai mult, aceleaşi surse, au dezvăluit şi detalii picante: cu aprobarea lui Gabriel Oprea, Alexandra Dobre a organizat petreceri private la Cercul Militar Naţional, simbolul Armatei Române.
  Aceste petreceri pe preţuri infime pot fi organizate doar cu aprobarea ministrului apărării. Iar domnişoara Dobre a beneficiat de aprobările date de Gabriel Oprea când era ministrul apărării, dar şi din partea lui Mircea Duşa, actualul ministru al apărării.

  sursa: flux24.ro

  Data articol: 27/10/2015

 10. gigi a spus: 28 octombrie 2015, ora 06:55

  Vicepremierul Gabriel Oprea a avut aproximativ 1.500 de misiuni urgente în anul 2015, până la data producerii accidentului în care poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa, misiuni care au necesitat folosirea unui dispozitiv de coloană oficială sau cu regim de prioritate, conform unor surse judiciare. Aceasta înseamnă că în fiecare zi, Oprea a avut nu mai puţin de 5 „urgenţe”.
  Foarte multe „urgente”!!!!!!,trebuiesc verificate.

 11. IOANA a spus: 27 octombrie 2015, ora 18:24

  COMUNISTI HAI LA DATORIE …..VOTATI NU !!!!!!!!!!

 12. ciprian a spus: 27 octombrie 2015, ora 14:45

  Fara doar si poate!

 13. corn a spus: 27 octombrie 2015, ora 13:40

  Iara sunt postacii la datorie!

 14. Hahaha a spus: 27 octombrie 2015, ora 13:33

  Are si asta doctorat plagiat? Checked. Baiatu-sau are masina de 100.000 euro? Checked. Are baiatu-sau girofar? Checked. Folosea omul coloana oficiala chiar si cand mergea la frizer? Checked. Organizeaza con c u r suri pe net cu ex c u r sii la Venetia pentru postacii UNPR si IZ care masluiesc sondajele in ziar? Checked. E un criminal, la fel ca Iliescu si Ponta? Checked.

  Pai nu trebuie sa-sti dea demisia, e la fel de nesimtit ca Pontacul, nici ala n-a demisionat de teama.

 15. Hahaha a spus: 27 octombrie 2015, ora 13:32

  Are si asta doctorat plagiat? Checked. Baiatu-sau are masina de 100.000 euro? Checked. Are baiatu-sau girofar? Checked. Folosea omul coloana oficiala chiar si cand mergea la frizer? Checked. Organizeaza con c u r suri pe net cu excursii la Venetia pentru postacii UNPR si IZ care masluiesc sondajele in ziar? Checked. E un criminal, la fel ca Iliescu si Ponta? Checked.

  Pai nu trebuie sa-sti dea demisia, e la fel de nesimtit ca Pontacul, nici ala n-a demisionat de teama.

 16. Ştefan a spus: 27 octombrie 2015, ora 13:24

  Dacă ar avea coloană atunci da:

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.