Aproape 11 ani de închisoare pentru Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei

Sorin Oprescu spuen că nu vrea să bage dihonie între Ponta şi Antonescu

Sorin Oprescu spuen că nu vrea să bage dihonie între Ponta şi Antonescu

Sorin Oprescu şi-a aflat vineri pedeapsa pentru fapte de corupţie. Curtea de Apel Bucureşti anunţă că fostul primar al Capitalei este condamnat definitiv la 10 ani şi 8 luni de închisoare pentru corupţie.

El era acuzat de trei infracţiuni: luare de mită, constituire de grup criminal organizat şi abuz în serviciu.
Obiectul flagrantului din 2015 a fost suma de 25.000 de euro, primită de Sorin Oprescu din partea unui fost director de la Administraţia Cimitirelor.

La percheziţii desfăşurate atunci la locuinţa lui, pe lângă cei 25.000 de euro, au mai fost găsite sume de bani pe care fostul primar nu le-a putut justifica în faţa anchetatorilor.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 13 mai 2022, ora 13:32

    Ei, asa mai vii de-acasa!
    Problema este ca prea putini borfasi ajung in puscarii! Cu Oprescu n-am avut „emotii”, am stiut ca va fi condamnat, dar recunosc ca am avut emotii prin 2018, m-am temut ca Liviu Dragnea va scapa fara bulău! Pana la urma planetele s-au aliniat si Dragnea a ajuns „acasa” la Rahova, primind si titlul onorific de „Liviu Puscarie”.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517