17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Aplauze şi huiduieli la Satu Mare pentru premierul Viorica Dăncilă

UPDATE: 

Premierul României, Viorica Dăncilă, a fost aşteptată cu aplauze şi huiduieli sâmbătă, 11 mai, în faţa Palatului Administrativ din municipiul Satu Mare.

Un grup de aproximativ 20 de protestatari s-au adunat încă de la ora 17.00 în Centrul Nou în aşteptarea premierului. Ei au fost înarmaţi cu pancarte şi au strigat lozinci anti PSD.

 

 

Dancila la Satu Mare

Dancila la Satu Mare

 

De cealaltă parte, zeci de susţinători ai PSD, directori de instituţii, primari şi consilieri, au aplaudat în momentele în care protestatarii începeau să strige.

În momentul sosirii premierului Dăncilă, în jurul orei 18.00, cele două tabere adunate în faţa Palatului s-au războit în aplauze şi huiduieli.

La coborârea din maşină, Viorica Dăncilă s-a îndreptat spre o parte din susţinători, dând mâna cu mai multe persoane.

Premierul Dăncilă alături de miniştrii Gabriel Leş, Eugen Teodorovici şi Ştefan Oprea au prezidat o şedinţă la care au participat peste 400 de reprezentanţi ai autorităţilor locale şi mediului de afaceri, desfăşurată în sala mare a Palatului Administrativ.

Premierul participă şi duminică, 12 mai, la Festivalul Sâmbra Oilor.

VIDEO AICI şi AICI.

Ştirea iniţială:

Nu mai puţin de 4 miniştri şi premierul României se află la sfârşit de săptămână la Satu Mare. Sâmbătă, în municipiu va avea loc o minişedinţă de guvern.

 

 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, alături de ministrul Finanţelor Publice şi ministru interimar al Fondurilor Europene – Eugen Teodorovici, ministrul Sănătăţii – Sorina Pintea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi ministru interimar pentru Românii de Pretutindeni – Ştefan Oprea, ministrul Apărării Naţionale – Gabriel Leş, se află într-o vizită de lucru în judeţul Satu Mare. De asemenea, vor participa şi candidaţi la alegerile europarlamentare, printre care Natalia Intotero şi Cristian Terheş.
 
Sâmbătă, 11 mai 2019, începând cu ora 17:30, în Sala Mare de şedinţe a Palatului Administrativ, premierul României va prezida o întâlnire cu mediul de afaceri şi fermierii din judeţul Satu Mare, în cadrul căreia se vor dezbate principalele programe guvernamentale de dezvoltare economică. 
 
VIDEO AICI şi AICI.
 
 
 
Abonează-te acum Online!
  1. Road Runner a spus: 11 mai 2019, ora 08:13

    O daaa, my love Naty Intertoto vine la Sătmar…

  2. adi a spus: 11 mai 2019, ora 06:56

    Toti unu si unu ,niste analfabeti si atat

  3. Gabby s a spus: 11 mai 2019, ora 03:27

    Sigur ca vin, acusi vin alegerile au nevoie de voturile proştilor

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.