Image 1
Image 2

Aperitiv cremă de brânză

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

500 g brânză proaspătă, o ceapă sau un praz mic (prazul nu are miros puternic), 50 g de unt sau margarină, 1-2 linguri de smântână, în funcție de consistența brânzei, o legătură de mărar verde sau 2 lingurițe de mărar uscat și măcinat, o linguriță de boia de ardei, sare, piper.

Mod de preparare:

Brânza se amestecă cu ceapa răzuită (sau prazul), cu untul și smântâna. Se adaugă mărarul mărunțit cât se poate de fin, apoi se condimentează cu sare, piper și boia. Se amestecă bine, până când se obține o pastă omogenă. Smântâna din crema de brânză se poate substitui cu maioneză, dar atunci este indicat să se consume într-o zi, cel mult două. Crema de brânză se poate îmbogăți și cu bucățele de măsline (fără sâmburi). Gustul de măsline se potrivește foarte bine cu această compoziție. Se consumă cu pâine proaspătă și roșii, sau ceapă, ori platou rece pe bruschete, în combinație cu alte preparate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

APERITIVE

Ardei Jalapeno înfășurați în bacon

Ardei Jalapeño este un aperitiv iubit de aproape toată lumea. Întotdeauna mi-a plăcut să ii servesc ca aperitiv pentru petrecerile de sărbători, deoarece sunt delicioași și foarte simplu de făcut. Nimic nu bate o combinație bună de brânză și condimente, iar rețeta mea de ardei jalapeño învelit cu backon nu este prea picant – așa că chiar și cele mai sensibile palate se pot bucura de ea!

Fasole verde scazuta

Fasole verde scăzută

Fasole verde în sos de smântână combină savoarea păstăilor de fasole cu un sos cremos, fiind o opțiune versatilă și gustoasă pentru mesele de zi cu zi. Poate fi servită ca atare sau alături de diverse garnituri, oferind o masă reconfortantă și plină de aromă.