ANUNŢ DE PRESĂ S.C. GLISSIERO S.R.L. | Informaţia Zilei

ANUNŢ DE PRESĂ S.C. GLISSIERO S.R.L.

 

Programul Operaţional Regional 2014 – 2020

Finalizarea  proiectului de investiţii

„MODERNIZAREA ACTIVITĂŢII SC GLISSIERO S.R.L.”

Cod SMIS 106211

– proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

 

S.C. GLISSIERO S.R.L., cu sediul în Municipiul Satu Mare, Str. Aurel Vlaicu nr. 72F, judeţul Satu Mare şi Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei în calitate de Autoritate de Management şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar, au semnat la data de 18.05.2018 contractul de finanţare, în valoare totală de 708.842,28 lei.

Obiectivul general al proiectului vizează creşterea competitivităţii de piaţa a firmei prin dezvoltarea activităţii de prelucrare al lemnului, prin achiziţia de echipamente si utilaje performante si inovative. Implementarea proiectului a avut următoarele rezultate: achiziţionarea unor echipamente performante, crearea de noi locuri de muncă şi implementarea de măsuri pentru îmbunătăţirea mediului înconjurător şi pentru asigurarea egalităţii de şanse. Impactul investiţiei la nivelul localităţii/regiunii constă în crearea a trei noi locuri de muncă, din care un loc de muncă pentru o persoană defavorizată, şi menţinerea locurilor de muncă existente. Astfel proiectul contribuie la creşterea numărului de salariaţi în zonă şi reducerea în acest fel a numărului de şomeri, creşterea gradului de bunăstare a cetăţenilor şi dezvoltarea economică.

Proiectul, care primeşte finanţare din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 2„Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” a fost implementat în perioada de 01.11.2016 – 30.07.2020, în Municipiul Satu Mare, Str. Aurel Vlaicu nr. 72F, judeţul Satu Mare.

Valoarea totală a proiectului este de 708.842,28 lei, din care valoarea totală a finanţării nerambursabile este de 503.513,44 lei, care este compusă din finanţare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională în valoare de 427.986,42 lei şi finanţare nerambursabilă din Bugetul Naţional de 75.527,02 lei.

Programul Operaţional Regional 2014–2020 este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regionala care îşi propune ca obiectiv general creşterea competitivităţii economice şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale comunităţilor locale şi regionale, prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri, infrastructurii şi serviciilor, pentru dezvoltarea durabilă a regiunilor, astfel încât acestea să îşi poată gestiona în mod eficient resursele şi să îşi valorifice potenţialul de inovare şi de asimilare a progresului tehnologic.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517