Anna Wintour anunţă un fond de salvare pentru industria modei | Informaţia Zilei

Anna Wintour anunţă un fond de salvare pentru industria modei

Scris de Terezia G., 25 martie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Anna Wintour în biroul său de acasă, Vogue 23 martie 2020

Industria modei din America nu mai aşteaptă salvare doar din partea guvernului. Săptămâna aceasta, celebra revistă Vogue şi Consiliul designerilor de modă din America s-au reunit şi au înfiinţat „Common Thread”: o iniţiativă de strângere de fonduri menită să-i sprijine pe cei din comunitatea americană de modă afectaţi de pandemia Covid-19.

„Şi avem nevoie de mult ajutor, mai ales că întreprinderile mici şi lucrătorii din această ţară suferă consecinţe economice devastatoare. Printre cei deja afectaţi se numără de la designeri până la angajaţii lor. (…) Toţi cei de la Vogue – împreună cu Consiliul designerilor de modă din America – suntem hotărâţi să ajutăm.” (…) „Provocările cu care ne confruntăm sunt profunde. Dar sper că acest fond să fie un pas în direcţia corectă şi aştept cu nerăbdare să vă spun mai multe despre el în zilele şi săptămânile următoare. ”, scrie Anna Wintour în ediţia online a revistei Vogue.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517