Anghel Cardoş s-a impus la Colosseum Tournament XII | Informaţia Zilei

Anghel Cardoş s-a impus la Colosseum Tournament XII

Scris de Ionuţ Blăjean, 13 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Decizie ciudată luată de arbitri după finala în care a luptat sătmăreanul Marius Munteanu

Unul dintre cele mai importante evenimente de kickboxing din România s-a desfăşurat pe 9 mai la Arad. Este vorba de Colosseum Tournament XII, gală care a strâns foarte mulţi spectatori şi care a fost transmisă la televizor în zeci de ţări de pe patru continente. Printre invitaţii speciali s-au aflat şi cunoscuţii Peter Aerts şi Remy Bonjasky.

În ringul de la Arad am avut şi sătmăreni. Anghel Cardoş de la Friends Gym Satu Mare a luptat la categoria de 72 kilograme împotriva lui Marian Dinu. Un meci controlat de Anghel, care a obţinut şi marea victorie, la decizie.

”Marian Dinu este un tânăr sportiv pe val. Dar meciul l-am controlat cap-coadă şi în final am câştigat la decizie, deşi am mers hotărât să-l pun jos. Dar a avut capul tare. Sunt mulţumit de prestaţia mea şi simt că sunt pe drumul cel bun”, ne-a declarat Anghel Cardoş. Următorul test pentru el va fi pe 1 iunie la Budapesta (Ungaria). Acolo va lupta cu numărul 1 al ţării vecine. CS Friends Gym va participa curând şi cu şase sportivi la o gală dedicată non-profesioniştilor.

Legitimat la un club din Arad, sătmăreanul Marius Munteanu a luptat la Colosseum Tournament în piramidă de 4, pentru centura de campion la categoria +95 kilograme. Primul meci a reuşit să-l câştige prin KO în runda a doua, în faţa lui Alexandru Velenciuc.

La finalul celui de-al doilea meci, arbitrii l-au dat învingător pe Costin Mincu. O decizie ciudată după părerea mai multor specialişti care spun că Marius a dominat clar lupta. ”Al doilea însă… vă las pe voi să decideţi. Mulţi antrenori ai României şi-au dat cu părerea despre decizia arbitrilor… E aiurea ca după zecile de ore petrecute în sala de antrenament să pleci dezamăgit acasă după ce munceşti în ring, 2 meciuri, nu e uşor să apari în faţa micilor ecrane pentru a oferi meciuri bune care să se termine aşa”, a spus sătmăreanul Marius Munteanu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345