00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu , invitaţi: Mariana Sălăgean, Ştefan Kaiser, Ciprian Costea . Titlul emisiunii: Conducerea PSD va stabili marţi candidatul pentru prezidenţiale . (reluare) 01.40 Ne Cheamă Natura 02.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 03.25 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 05.40 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Noua lege a pensiilor şi ultimele modificări.(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu , invitaţi: Mariana Sălăgean, Ştefan Kaiser, Ciprian Costea . Titlul emisiunii: Conducerea PSD va stabili marţi candidatul pentru prezidenţiale . (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 14.35 Teleshopping 14.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 17.00 Street Music Festival – la Satu Mare. 18.00 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Ne Cheamă Natura 18.07.2019

Anghel Cardoş s-a impus la Colosseum Tournament XII

Scris de Ionuţ Blăjean, 13 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Decizie ciudată luată de arbitri după finala în care a luptat sătmăreanul Marius Munteanu

Unul dintre cele mai importante evenimente de kickboxing din România s-a desfăşurat pe 9 mai la Arad. Este vorba de Colosseum Tournament XII, gală care a strâns foarte mulţi spectatori şi care a fost transmisă la televizor în zeci de ţări de pe patru continente. Printre invitaţii speciali s-au aflat şi cunoscuţii Peter Aerts şi Remy Bonjasky.

În ringul de la Arad am avut şi sătmăreni. Anghel Cardoş de la Friends Gym Satu Mare a luptat la categoria de 72 kilograme împotriva lui Marian Dinu. Un meci controlat de Anghel, care a obţinut şi marea victorie, la decizie.

”Marian Dinu este un tânăr sportiv pe val. Dar meciul l-am controlat cap-coadă şi în final am câştigat la decizie, deşi am mers hotărât să-l pun jos. Dar a avut capul tare. Sunt mulţumit de prestaţia mea şi simt că sunt pe drumul cel bun”, ne-a declarat Anghel Cardoş. Următorul test pentru el va fi pe 1 iunie la Budapesta (Ungaria). Acolo va lupta cu numărul 1 al ţării vecine. CS Friends Gym va participa curând şi cu şase sportivi la o gală dedicată non-profesioniştilor.

Legitimat la un club din Arad, sătmăreanul Marius Munteanu a luptat la Colosseum Tournament în piramidă de 4, pentru centura de campion la categoria +95 kilograme. Primul meci a reuşit să-l câştige prin KO în runda a doua, în faţa lui Alexandru Velenciuc.

La finalul celui de-al doilea meci, arbitrii l-au dat învingător pe Costin Mincu. O decizie ciudată după părerea mai multor specialişti care spun că Marius a dominat clar lupta. ”Al doilea însă… vă las pe voi să decideţi. Mulţi antrenori ai României şi-au dat cu părerea despre decizia arbitrilor… E aiurea ca după zecile de ore petrecute în sala de antrenament să pleci dezamăgit acasă după ce munceşti în ring, 2 meciuri, nu e uşor să apari în faţa micilor ecrane pentru a oferi meciuri bune care să se termine aşa”, a spus sătmăreanul Marius Munteanu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.