20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost colindaţi şi au primit daruri de Crăciun

Scris de Mihaela Ghiţă, 20 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost colindaţi şi au primit daruri de Crăciun

Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost colindaţi şi au primit daruri de Crăciun

Moşul a poposit ieri şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare. În lipsa zăpezii, bâtrânul cu barba albă şi tolba-i plină de bucurii dulci a schimbat sania cu o maşină şi a venit la colectivul instituţiei.

A fost primit cu braţele deschise, cu feţe zâmbitoare de copii şi de adulţi deopotrivă, cu toţii strânşi în jurul unui brad frumos împodobit în curtea instituţiei. La manifestare a participat un număr însemnat al angajaţilor Ambulanţei Satu Mare (cu excepţia celor aflaţi în misiune), respectiv cadrele de la staţia centrală şi de la substaţiile din Negreşti, Tăşnad şi Carei.

Managerul unităţii, Gabriela Opriş le-a transmis tuturor cele mai calde urări cu ocazia apropiatelor sărbători ale Crăciunului şi Anului Nou, momentul de ieri fiind rezervat pentru a-i aduce împreună ca într-o mare familie. Instituţia numără la ora actuală peste 150 de cadre medicale< doctori, asistenţi medicali, ambulanţieri etc. Un program inedit de colinde a fost darul  de suflet pregătit de conducerea instituţiei pentru profesioniştii pe care îi are, ei, cei din linia I, cum li se spune, a căror program de activitate este neîntrerupt. Astfel pentru unii dintre ei care vor lucra de sărbători, această întâlnire s-a dovedit ca o binecuvântare.

Este o instituţie unde se lucrează 24 ore din 24 indiferent că sunt zile obişnuite sau sărbători, tot timpul pregătiţi fiind să intervină în salvarea de vieţi. De altfel, managerul Gabriela Opriş a spus în deschiderea întâlnirii că doreşte pentru toţi angajaţii un an nou cu sănătate, iar dacă se poate, Ambulanţa să îşi dubleze numărul de cadre.

Preţ de câteva zeci de minute, cu toţii au ascultat frumoase colinde interpretate de Ansamblul Cununiţa Năzdrăvană, coordonat de doamnele profesoare, Leontina Dorca şi Carmen Sas,  sceneta „Viflaimul” şi colinde prezentate de un grup de copii de la :coala Octavian Goga, îndrumaţi de doamna profesoară Bancoş şi colindele cântate de doi tineri la taragot şi acordeon. Nu în ultimul rând i-au colindat cu tot sufletul  Corul Medieşana, din Medieşu Aurit. Ropotele de aplauze nu au întârziat, nici aparatele de fotografiat sau telefoanele care au dorit să suprinsă fiecare moment.

Darnic şi bun, Moşul i-a răsplătit pe toţi colindătorii cu daruri, aşa cum cere tradiţia. Tot din desaga-i plină cu bunătăţi a împărţit pungi cu dulciuri  copiilor angajaţilor. Nici adulţii nu au fost uitaţi, ei fiind cinstiţi cu mere, nuci, portocale, mandarine sau bomboane de pom. În spiritul sărbătorii, cei prezenţi au fost poftiţi şi la un pahar de vin fiert cu scorţişoară.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.