Andrei Ioniţă în etapa a II-a a Concursului Ceaikovski | Informaţia Zilei

Andrei Ioniţă în etapa a II-a a Concursului Ceaikovski

Scris de Vasile Andreica, 22 iunie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Violoncelistul Andrei Ioniţă

Violoncelistul Andrei Ioniţă

Violoncelistul român Andrei Ioniţă, în vârstă de 21 de ani, se numără printre cei 12 concurenţi admişi în cea de-a doua etapă a prestigiosului Concurs Internaţional „Piotr Ilici Ceaikovski” aflat în plină desfăşurare la Moscova.

Etapa a II-a cuprinde două momente, un recital cu pian şi o apariţie cu orchestra. Andrei Ioniţă a evoluat ieri seară în prima fază din cadrul celei de-a doua etape, interpretând opusuri de Schubart, Rotropovici, Şostakovici şi Paganini.

Violoncelistul române are programat al doilea moment din etapa a II-a miercuri, 24 iunie, de la ora 20.00. Întregul Concurs „Piotr Ilici Ceaikovski” este transmis în direct online de siteul medici.tv.

Violonistul Andrei Ştefan Tarara, participant, de asemenea, la Concursul Ceaikovski nu a depăşit prima etapă a competiţiei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517