Andreea Paul şi-a lansat la Negreşti cartea “Forţa politică a femeilor”

Scris de Stela Cădar, 20 octombrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lansarea cartii “Forţa politică a femeilor”

Lansarea cartii “Forţa politică a femeilor”

Vineri, 19 octombrie, la Negreşti Oaş, în prezenţa a sute de persoane, democrat liberala Andreea Maria Paul şi-a lansat cel de-al şaselea volum.

Dacă până acum, Andreea Maria Paul a publicat cărţi economice, de această dată a adunat în paginile lucrării sale „Forţa politică a femeilor”, mărturii ale femeilor active pe plan politic şi poveşti ale unor doamne cu succese profesionale remarcabile dar care nu au făcut pasul pe scena politică.

Alături de candidata PDL la Camera Deputaţilor pentru Colegiul I Oaş, s-au aflat vineri seara, la Negreşti Oaş, zeci de oameni de afaceri, personalităţi politice, oşeni şi simpatizanţi. Din prezidiu au făcut parte Claudiu Ardelean – preşedintele Organizaţiei judeţene a PDL Satu Mare, Ileana Blidar – preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei PDL, Petre Mureşan – candidat din partea partidului pentru Senat, Monica Sobius – primăriţa din Tarna Mare, Cornelia Fedorca, Vasile Berinde, Simona Man, Ana Vacarciuc şi Maria Tripon.

Claudiu Ardelean este cel care a rugat-o pe Andreea Maria Paul să candideze pe listele PDL Satu Mare considerând că Oaşul nu a fost bine reprezentat până azi< „Andreea Maria Paul este noua doamnă a politicii româneşti, doamnă care va reuşi pentru cel puţin două mandate să reprezinte interesele judeţului Satu Mare, ale |ării Oaşului în Parlament.”

La rândul său, Ileana Blidar, oşancă din Prilog a remarcat o calitate extraordinară, care nu îi lipseşte Andreei Paul şi pe care oşenii o au, respectiv curajul.

Petre Mureşan a declarat în faţa publicului prezent la eveniment că şansa României o reprezintă femeile, „pentru că noi majoritatea, de 22 de ani în coace am demonstrat ce putem. Ar trebui să băgăm capu’ în cenuşă. Femeile şi tinerii sunt şansa României.”

Andreea Maria Paul le-a sfătuit pe doamenle şi domnişoarele de faţă că facă pasul şi să se implice în politică, „fiindcă |ara Oaşului are nevoie de braţele dumneavoastră, de mintea dumneavoastră. Dacă nu veţi face dumneavoastră pasul prin care să intraţi în politică, femei educate şi pregătite profesional, o vor face alţii mai slab pregătiţi.”

După alocuţiunile invitaţilor din prezidiu, democrat liberala Andreea Maria Paul le-a oferit cât o carte cu autograf tuturor celor prezenţi promiţându-le că îl duce pe fiecare oşan în Parlament.

Lansarea volumului s-a încheiat cu un spectacol susţinut de interpreta de muzică populară oşenească, Maria Tripon.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517