Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Anca Farcaş a câştigat Dacia Duster pusă la bătaie de Shopping Plaza

Extragerea a avut loc la sediul centrului comercial

Extragerea a avut loc la sediul centrului comercial

Biletul câştigător a fost extras de către un copil din sală, desemnat aleatoriu

Marele premiu al tombolei de la Satu Mare Shopping Plaza, o Dacia Duster, a fost câştigat de către Anca Farcaş. Aceasta a fost desemnată prin tragere la sorţi care a avut loc ieri seară de la orele 18.00, la sediul complexului comercial.

Evenimentul a debutat cu un spectacol susţinut de trupa Irigy Holnaljimirigy, apoi s-a adus urna în care au fost depuse peste 5.000 de biletele de tombolă. Condiţiile participării la tombolă au constat în efectuarea cumpărăturilor în intervalul 10 mai-30 august, în valoare de 100 de lei de la orice magazin din incinta Satu Mare Shopping Plaza, şi completarea unui talon de tombolă depuse în urnă.

Pe lângă marele premiul, autoturismul Dacia Duster au mai fost oferite altor zece sătmareni, vouchere în valoare fiecare de 300 de lei cu care câştigătorii se pot prezenta până la finalul lunii la magazinelor Betty Biju, Magenta, Monique Fashion, Laguna, Sensiblue, Naturalis, Leonardo, Norile, Bossini şi Coccodrilo, pentru a face cumpărături în cadrul magazinelor situate în incinta complexului commercial care a oferit toate aceste premii. Toate biletele au fost extrase de copii legaţi la ochi, pentru a egaliza şansele tuturor participanţilor.

Câştigătoarea marelui premiu al tombolei nr.2, organizată de Shopping Plaza, este Anca Farcaş, al cărei bilet a fost extras câştigătorul unei maşini, marca Dacia Duster, de unul dintre copii prezenţi în sală care a fost legat la ochi.

Contactată telefonic de către Dana Bud, directorul Satu Mare Shopping Plaza, câştigătoarea Daciei Duster nu a răspuns personal. Pe linia telefonică s-a prezentat sora acesteia, care i-a transmis vestea.

La prima extragere pentru premiul cel mare a fost desemnat câştigător un alt participant la tombolă al cărui bilet nu a fost completat corespunzător. Astfel, comisia de validare cuprins din managerul Radu Bud, Maier Angela, director economic, Donca Pugner Anemona, notar şi director Dana Mureşan, au fost nevoiţi să anuleze biletul câştigător al marelui premiu şi alte patru bilete caştigătoare de bonuri valorice de 300 de lei.

La extragere a fost invitat şi câştigătorul primei tombole, organizate în 2016

Evenimentul a reprezentat a doua tombolă cu miza Dacia Duster, organizată de Shopping Plaza. Primul autoturism a fost câştigat de Aurelia Cuceu, din Satu Mare, în urma extragerii care a avut loc în data de 30 decembrie 2016. Fosta câştigătoare a premiului cel mare, s-a prezentat pe scenă înaintea extragerilor, în calitate de garant al corectitudinii extragerilor şi pentru a le ura mult succes participanţilor.

Pentru cei care nu au câştigat marele premiu la această extragere, mai au o şansă la următoarea extragere anunţată de către Dana Bud, a cărei dată va fi publicată în perioada următoare.

“Noi dorim să premiem cumpărătorii noştri, este a doua tombolă organizată şi de altfel aşteptăm sătmărenii şi pentru tombola numărul 3, în care vom premia la fel cu un autoturism ca de această dată şi ne bucurăm că au fost atât de mulţi cumpărători la Satu Mare Shopping Plaza, şi au participat într-un număr atât de mare” a declarat directorul Dana Bud.

Abonează-te acum Online!
  1. Roman a spus: 31 august 2017, ora 22:36

    E dea lor.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.