Sondaj: Aveţi datorii la stat?

Scris de I. Z., 08 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat prima listă a contribuabililor persoane juridice care nu au datorii, document care cuprinde 571.300 de persoane juridice ce şi-au declarat şi achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată.

„ANAF publică pe portalul propriu prima listă a contribuabililor persoane juridice care nu au obligaţii restante, aferentă trimestrului III al anului curent. Lista cuprinde un număr de 571.300 de contribuabili persoane juridice care şi-au declarat şi achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi care nu figurează în evidenţele fiscale cu obligaţii bugetare restante”, a anunţat instituţia pe propria pagină de Facebook.

Lista cuprinde denumirea contribuabilului şi codul de identificare fiscală şi este ordonată alfabetic. Totodată, există opţiunea interogării punctuale a informaţiilor despre fiecare contribuabil după denumirea acestuia.

ANAF va publica lista contribuabililor persoane juridice care nu înregistrează obligaţii restante, trimestrial, până în ultima zi a primei luni din trimestrul următor celui de raportare.

Întrebarea noastră este:

Aveţi datorii la stat?

Loading ... Loading ...
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517