Amenzi în domeniul rutier, piscicol şi silvic, date de poliţiştii din judeţ | Informaţia Zilei

Amenzi în domeniul rutier, piscicol şi silvic, date de poliţiştii din judeţ

Scris de I. Z., 05 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi, 3 octombrie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au efectuat activităţi de supraveghere, fluidizare şi control al traficului rutier pe raza judeţului, ocazie cu care aplicat peste 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto, care au depăşit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depăşiri neregulamentare, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecere de pietoni sau nu au respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere.

Totodată, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au desfăşurat activităţi pe linie de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional din domeniul piscicol pe raza municipiului SatuMare,respectiv pe râul Someş şi canalului Homorod. Cu această ocazie au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.160 de lei.

În perioada 2 – 4 octombrie a.c, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică în cooperare cu cei din cadrul poliţiilor orăşeneşi Tăşnad şi Livada şi din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurale Satu Mare şi Valea Vinului, precum şi lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Judeţene Satu Mare au efectuat controale cu privire la legalitatea exploatărilor forestiere de la ocoalele silvice de stat şi private de pe raza judeţului Satu Mare precum şi cu privire la transportul, depozitarea şi comercializarea materialelor lemnoase. Cu această ocazie au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 31.000 de lei, la Legea nr. 171/2010 şi a fost confiscat aproximativ 26 mc de material lemnos.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517