Ambulanţa Satu Mare a ocupat locul 2 la un concurs în Ucraina | Informaţia Zilei

Ambulanţa Satu Mare a ocupat locul 2 la un concurs în Ucraina

Scris de Mihaela Ghiţă, 13 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Competiţia s-a desfăşurat sub tutela Regiunii Administrative Transcarpatia

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare a obţinut un merituos loc II la Concursul Internaţional “Raliul Medical Transcarpatic 2019” ce a avut loc în perioada 4-8 iunie 2019 la Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgenţă din Transcarpatia – Ucraina.

Echipajul medical sătmărean format din dr. Ramona Stancu, as. Bogdan Vlăzan şi ambulanţier Daniel Timiş a demonstrat şi de această dată profesionalismul de care dă dovadă în acordarea primului ajutor.

Alături de echipaj s-a aflat managerul SAJ Satu Mare, dr. Gabriela Notariuş şi directorul tehnic, Iago Tamaş.

44 de echipaje în total

La această competiţie internaţională a serviciilor de ambulanţă au participat 44 de echipaje, cu un număr de 150 de concurenţi. La proba practică din concurs, cadrele medicale ale Ambulanţei Satu Mare au avut de rezolvat un caz de corp străin la copil şi intoxicaţie cu otravă.

Concursul s-a desfăşurat sub tutela Regiunii Administrative Transcarpatia – Departamentul de Medicină de Urgenţă la invitaţia Consulatului României la Solotvino Ucraina.

“Consulatul României la Solotvino încurajează orice formă de colaborare transfrontalieră care poate aduce valoare adăugată relaţiilor dintre România şi Ucraina. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare aduce mulţumiri şi felicitări echipajului care a participat la acest concurs, urcând pe podium, prin obţinerea locului II” a spus managerul instituţiei, dr. Gabriela Notariuş. În afara concursului, delegaţia instituţiei sătmărene a participat şi la lucrările conferinţei dedicate acestei întâlniri.

Cadrele medicale au avut astfel ocazia să facă un schimb de informaţii de specialitate cu profesioniştii străini pe domeniul asistenţei medicale de urgenţă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345