Ambud: Incendiu care s-a extins la casele din jur! Au intervenit pompierii

ISU Satu Mare a intervenit ieri la un incendiu la o casă – anexa in localitatea Ambud. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Satu Mare cu 2 ASAS şi 9 subofiteri.

Până la ajungerea forţelor profesioniste, incendiul s-a propagat la nivelul acoperişului casei situate în imediata vecinătate, pe o suprafaţa de aproximativ 30 mp.

Odată ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, generalizat, la trei anexe din componenţa casei şi la nivelul acoperişului, iar pe o suprafaţă de aproximativ 30 de mp ardea casa învecinată.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător.

Au ars: acoperişul casei incendiate (în totalitate), 3 anexe gospodăreşti şi aproximativ 30 de mp din acoperişul casei învecinate.

În interiorul anexelor se aflau paie si lemne de foc
.

S-au degradat: tavanul, partial mobila şi zugrăveala pereţilor interiori al imobilului incendiat. La casa aflată in imediata vecinătate s-a degradat un geam termopan, un geam din sticla, tavanul si pereţii din ghips carton dintr-o camera şi o baie, iar din hol parchetul de pe aproximativ 6 mp.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517