09.04.2020a 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Concurs d epescuit la Turulung 04.40 Festival de teatru 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 09.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 10.50 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Fotbalul este suspendat în această perioadă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 16.20 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Unicitatea sărbătorii Floriilor. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Ambasada SUA lămureşte speculaţiile legate de vizita lui Iohannis în zona Vila Lac 3

Scris de Mioara Maxim, 13 august 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Klaus Iohannis a fost la Vila Dante

Klaus Iohannis a fost la Vila Dante

Ambasada SUA a găzduit, pe 10 iulie, la vila Dante un eveniment la care au participat mulţi oaspeţi români şi străini, a precizat purtătorul de cuvânt Angela Gemza, în urma informaţiilor privind prezenţa liderului PNL Klaus Iohannis la o întâlnire organizată de misiunea diplomatică.

„În după-amiaza zilei de 10 iulie am găzduit la vila Dante un eveniment la care au participat mulţi oaspeţi români şi străini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambasadei SUA, Angela Gemza.

Aceasta a precizat că „Ambasada SUA nu face publice listele de invitaţi la evenimentele sale”.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, dezminte, într-un comunicat remis Mediafax, că s-ar fi întâlnit cu şeful statului, Traian Băsescu, aşa cum a susţinut un post de televiziune. Postul respectiv a prezentat imagini cu maşina liderului liberal, afirmând că acesta s-ar fi dus la Vila Lac 3.

„Eu nu am fost în vizită la preşedinte, ci am participat la un eveniment organizat de domnul Duane Butcher, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, la Vila Dante, reşedinţă deţinută de Ambasada Statelor Unite. La această manifestare nepublică, organizată în seara zilei de 10 iulie, cu ocazia încheierii mandatului în România a domnului Butcher, au participat mai mulţi diplomaţi de rang înalt din ambasade ale statelor occidentale”, se arată în comunicatul preşedintelui PNL.

De asemenea, în declaraţii făcute marţi presei, Iohannis a precizat că ultima întâlnire pe care a avut-o cu preşedintele Traian Băsescu a fost „undeva la începutul anului 2008”.

„Nu am fost nici sunat, nici contactat, ultima întâlnire pe care am avut-o cu preşedintele Băsescu a fost, dacă bine îmi amintesc, undeva la începutul anului 2008. De atunci, nu ne-am mai întâlnit, nici nu ne-am mai căutat!”, a precizat Iohannis, răspunzând la o întrebare pe această temă.

Klaus Iohannis a dezminţit faptul că s-ar fi întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu atunci când a fost filmată maşina liderului PNL în zona reşedinţei prezidenţiale şi a spus că este vorba „despre de o confuzie regretabilă”.

„Aş vrea în mod excepţional să fac o precizare legată de o informaţie: eu nu m-am întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, evenimentul la care a fost fotografiată sau filmată maşina mea a fost un eveniment care a fost în zonă la vila Dante, unde am participat la o întâlnire nepublică, întâlnire de adio pentru vechiul însărcinat cu afaceri al SUA. Este o confuzie regretabilă şi pot să vă spun că atunci când vor avea loc întâlniri de interes public vă voi spune eu acest lucru”, le-a spus Iohannis ziariştilor.

El a arătat, referitor la acea întâlnire, că anunţă despre eveniment cel care face invitaţiile, dacă consideră acest lucru.

„Cel care invită anunţă, dacă consideră, dacă nu, nu”, a mai spus Iohannis.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marţi, la Constanţa, că liderul PNL Klaus Iohannis neagă un lucru evident când spune că nu s-a întâlnit cu Traian Băsescu, el arătând că nu înţelege de ce acesta nu spune adevărul.

„Nu înţeleg de ce nu a zis că da, a avut (o întâlnire cu Băsescu, n.r.) pentru că, vedeţi – şi aici începe să semene cu Traian Băsescu – neagă nişte lucruri evidente”, a spus Ponta.

El a arătat că s-a uitat pe fotografiile în care este prezentată maşina lui Iohannis în zona reşedinţei prezidenţiale.

„M-am uitat şi eu azi pe acele fotografii. Chiar ştiu foarte bine şi unde este Lac 3, reşedinţa domnului Băsescu, poarta aceea verde pe care intră maşina domnului Iohannis. Ştiu foarte bine şi unde este în altă parte reşedinţa ambasadorului american, pentru că e Vila Dante, cea pe care Guvernul a alocat-o. Poate a greşit drumul, poate a intrat din greşeală – ştiţi cum – vrea să se ducă în dreapta şi a luat-o în stânga”, a spus Ponta.

El a precizat că ştie şi faptul că poarta verde de la reşedinţa lui Băsescu nu se deschide decât pentru invitaţi şi doar dacă reprezentanţii SPP o deschid.

„Nu înţeleg de ce trebuia să nu spună adevărul…nu-mi dau seama”, a adăugat Ponta.

Abonează-te acum Online!
  1. BlowJob Base a spus: 13 august 2014, ora 09:53

    E clar ca bet.zivul natzional inca se foloseste de yankei !!Sau invers !!Bolo.vanul asta de neamtz minte cu ner.usinare !!Masina se vede clar ca intra la Vila Lac 3 resedinta aluia demis de 7.4 milioane de romani si tinut pe scaun de tocmai cei care mint acum pentru el !!Rusine,yankeilor !!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.