17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Alţi doi bărbaţi condamnaţi la închisoare au fost identificaţi la vama Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat şi predat autorităţilor competente doi cetăţeni români căutaţi de autorităţile din România pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei, precum şi pentru înşelăciune.

În 20 august, în jurul orei 01:30, s-a prezentat în PTF Petea, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român F.I., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. În urma verificărilor specifice s-a stabilit faptul că pe numele acestuia a fost emis de către autorităţile din România un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel, bărbatul avea de executat o pedeapsă de un an de închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Tot în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat în data de 18 august, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un alt cetăţean român, şi anume N. A., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi. La verificări s-a constatat că bărbatul este căutat de autorităţile din România. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare. Astfel, tânărul avea de ispăşit o pedeapsă de 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Drept urmare, persoanele în cauză au fost predate unor echipaje din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.