Alte 10 tone de produse second hand întoarse din drum la Vama Petea

În 9 martie, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean român în vârstă de 41 de ani din judeţul Suceava, conducând un automarfar marca Mercedes, înmatriculat în România.
Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, 10.000 kg articole second-hand (produse de uz casnic, mobilă şi saltele), provenite din Olanda pentru o societate comercială din judeţul Neamţ.

Poliţiştii de frontieră au solicitat sprijinul comisarilor din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare. Aceştia au stabilit că bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul ţării noastre, deoarece şoferul nu a putut prezenta un certificat de curăţare pentru marfa din mijlocul de transport.

În acest caz, autorităţile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517