Alianţa USR PLUS Satu Mare şi-a stabilit candidaţii pentru Primăria Satu Mare şi Consiliul Judeţean | Informaţia Zilei

Alianţa USR PLUS Satu Mare şi-a stabilit candidaţii pentru Primăria Satu Mare şi Consiliul Judeţean

Scris de Vasile Nechita, 29 iulie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Miercuri 29 iulie, de la ora 17, a avut loc o conferinţă de presă organizată de Alianţa USR PLUS Satu Mare, cu ocazia lansării candidaţilor la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Astfel, la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare candidează Mircea Ciocan-Maior (funcţionar în domeniul gestionării fondurilor europene, 40 de ani), iar la funcţia de primar al Primăriei municipiului Satu Mare, candidează Radu Panait (antreprenor, 35 de ani). Au mai participat candidaţii pentru Consiliul Local şi pentru Consiliul Judeţean, fiecare prezentând câteva obiective din domeniul său.

Alături de candidaţii formaţiunii, a participat şi europarlamentarul USR PLUS, Dragoş Pîslaru.

Abonează-te acum Online!
 1. tractorist a spus: 30 iulie 2020, ora 19:54

  Ciocanul sa mulge vacile la CAP Odoreu, daca nu-i ajunge furatul din anii precedenti.

 2. Ioanpop a spus: 30 iulie 2020, ora 19:09

  Bai fraţilor, Mirciulica Ciocan nu este cumva fiul lui Ciocan de la grăniceri? Pai sa fii comandant de unitate militara pe vremea aia trebuia sa fii neapărat secu…. Deci…. Oameni noi… La vremuri noi…. TOT NOI!!!

 3. Ştefan a spus: 29 iulie 2020, ora 23:22

  Câţiva inşi se bagă în seamă. Vor avea o mare decepţie. Un partid fără ideologie, înseamnă o gaşcă. Iar Barna, un dictator, nu un conducător. Prin politica pe care o duce, divizează dreapta, oferă o şansă PSD-ului.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517