Alexandra Măceşanu nu a fost scoasă din catalogul clasei | Informaţia Zilei

Alexandra Măceşanu nu a fost scoasă din catalogul clasei

Scris de I. Z., 10 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pentru familiile Luizei şi Alexandrei, dar şi pentru colegii acestora, începutul şcolii a stat, anul acesta, sub semnul tragediei de la Caracal. Colegii celor două s-au întâlnit în curtea şcolii, însă a fost o zi tristă: ei au vorbit despre soarta tragică a celor două colege, nu despre ce a făcut fiecare în vacanţă, relatează capital.ro.

Prima zi de şcoală a fost una sfâşietoare pentru mama Luizei Melencu. Ea a mers la liceul unde fiica sa a învăţat timp de trei ani, scrie antena3.ro. A intrat în clasa unde a privit banca fiicei ei, care acum rămâne goală, şi a stat de vorbă cu profesorii şi colegii Luizei. Luiza Melencu ar fi trebuit să înceapă astăzi prima zi de şcoală ca elevă în ultimul an de liceu. Adolescenta era elevă în clasa a XII-a la un profil tehnic. Ea stătea la căminul liceului, iar în weekend pleca acasă. Atunci când a dispărut, prietenii şi colegii ei de clasă au făcut tot posibilul să dea de ea, au dat mesaje pe internet, au pus poze cu Luiza, însă, din păcate, totul a fost în zadar.

Alexandra Măceşanu ar fi trebuit să înceapă ieri clasa a X-a. Alexandra învăţa foarte bine, potrivit declaraţiilor profesorilor şi colegilor ei. Singurul ei obiectiv era şcoala, îşi dorea să termine liceul şi să se facă poliţist.

Pentru că decesul nu a fost încă pronunţat oficial de autorităţi, numele fetei apare în catalogul clasei în care a învăţat înainte de dispariţie. Ieri, la început de an şcolar, colegii i-au păstrat liber locul în bancă şi au purtat tricouri cu chipul Alexandrei.

„Nu putem spune că nu mai este pentru că nu avem ceva oficial din parte autorităţilor. În acest moment ea este dată dispărută, dar noi i-am păstrat locul ei în bancă. Colegii ei o aşteaptă. Azi am fost în clasa unde învăţa Alexandra şi colegii ei erau atât de frumoşi! M-au impresionat şi mi-aş dori ca în cazul ei să se întâmple o minune dumnezeiască şi să fie iar printre noi. (….) Un eveniment tragic ne-a afectat profund. Eroina liceului nostru este Alexandra Măceşanu. Ea trebuai să înceapă clasa a 10-a, după o vacanţă de neuitat. Astăzi…o avem în memorie. Să o păstrăm pe Alexandra în sufletele noastre, iar curajul ei de a suna la 112 să fie pentru voi, dragi elevi, un exemplu de curaj.”, a declarat Valentina Ciulavu, managerul Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a recunoscut în faţa procurorilor DIICOT că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu şi apoi i-a ars trupul. Mama fetei a transmis recent, într-un mesaj video, că simte că fiica sa încă trăieşte şi cere autorităţilor să-şi facă datoria şi să încerce s-o găsească.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517