18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

Alegeri în cadrul Consiliului Judeţean al Elevilor Satu Mare

Scris de Vera Pop, 08 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Marţi, 6 noiembrie, s-au organizat alegerile pentru funcţiile vacante din Biroul Executiv, respectiv cele ale directorilor de departamente

Marţi, 6 noiembrie, s-au organizat alegerile pentru funcţiile vacante din Biroul Executiv, respectiv cele ale directorilor de departamente

Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Satu Mare a organizat marţi, 6 noiembrie, alegerile pentru funcţiile vacante din Biroul Executiv, respectiv cele ale directorilor de departamente. Acţiunea a avut loc începând cu ora 14.00 la Inspectoratul Judeţean Satu Mare.

Pe lângă candidaţi, la eveniment a participat şi Paul Marc, preşendinte CJE în perioada 2013 – 2014. Acesta i-a încurajat pe tineri să se implice cât mai mult în activităţile CJE şi i-a motivat în îndeplinirea scopurilor pe care şi le-au propus.

Acţiunea a debutat cu depunerea şi validarea dosarelor, după care candidaţii şi-au prezentat strategia de dezvoltare şi planul de acţiune.

Au fost nouă posturi vacante după cum urmează: un post pentru funcţia de preşedinte, trei posturi vacante pentru funcţia de vicepreşedinte şi un loc vacant pentru funcţia de secretar. De asemenea s-au organizat alegeri pentru Departamentul pentru Programe de cultură, sport, educaţie şi tineret, Departamentul Avocatul Elevilor, Departamentul pentru Redactor şi Departamentul Tehnic şi Profesional. În urma alegerilor funcţiile de mai sus le-au revenit, în ordine, următorilor elevi: Andy Varga (elevă la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”), David Farcău (Colegiul Naţional „Ioan Slavici”), Narcisa Sabău (Liceul de Artă “Aurel Popp”), Mihai Alec (Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”), Lorena Roşu (Colegiul Naţional „Ioan Slavici”), Ionela Por (Colegiul Economic “Gheorghe Dragoş”), Daniel Molnar (Colegiul Naţional  “Kölcsey Ferenc”), Vasile Gabriel Oşan (Colegiul Naţional „Ioan Slavici”) şi Raul Mureşan (Colegiul Naţional „Ioan Slavici”).

Andy Varga, desemnată pe post pentru doi ani

Ionela Por este acum în clasa a XI-a şi a ales ca în acest an să îşi concentreze mai mult atenţia pe studiu. Astfel, ea a predat ştafeta elevei Andy Varga, care a fost desemnată pentru acest post pe o perioadă de doi ani. Aceasta a declarat pentru Informaţia Zilei că cel mai important obiectiv al ei este să facă auzită vocea elevilor: “Am ambiţia să fac o schimbare, să aduc drepturile elevilor la un nivel mai înalt decât acum. Din punctul meu de vedere nu sunt luate în considerare cum ar trebui, acest lucru ducând la degradarea ca persoană a elevilor. Lumea trebuie să vadă că şi noi avem un cuvânt de spus.”

A urmat apoi şi prima şedintă a noului Birou Executiv. În cadrul acesteia fiecare membru din Birou şi-a ales câte trei licee de care să se ocupe, în timp e vicepreşedinţii au ales câte patru licee.

Luni, 12 noiembrie, proaspeţii aleşi urmează să susţină o nouă şedinţă.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.