17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

ALDE: Maior, agent electoral în SUA

Scris de Vasile Andreica, 20 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Deputatul ALDE Andrei Gerea a afirmat, luni, că preşedintele Klaus Iohannis nu l-a schimbat din funcţie pe George Maior pentru că ambasadorul îi pregătea vizita în SUA. El a adăugat că vizita şefului statului la Casa Albă este una electorală şi o oportunitate de a face o poză cu Donald Trump.

“Iohannis se află în faţa celei de-a doua vizite în #SUA. O mare realizare pentru politica externă ar spune mulţi, dar la cum se prezintă lucrurile concluzia va fi simplă: se va duce exact cum a venit. În mod firesc, vizita unui preşedinte al României în SUA reprezintă un eveniment important pentru întreaga ţară, pentru relaţiile cu partenerii americani. Însă, ce se întâmplă atunci când un preşedinte al României, în persoana lui Klaus Iohannis, merge în SUA fără un obiectiv clar, fără un mandat stabilit? Simplu, merge să îşi continue campania electorală”, a scris Andrei Gerea, pe Facebook.

“Acum încep să înţeleg şi de ce preşedintele Iohannis nu a schiţat niciun gest în a-l schimba pe #GeorgeMaior din fruntea Ambasadei României în SUA. Iohannis aştepta ca ambasadorul său să îi pregătească drumul pentru o nouă vizită în SUA, una electorală, cu toate că se află în serviciul României, adică al tuturor instituţiilor”, adaugă el.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.